Arbeidsovereenkomst laten opstellen

Stempel zetten
arbeidsovereenkomst door van oers loonadvies

Leg afspraken goed vast in een arbeidscontract

Een arbeidsovereenkomst of opdrachtovereenkomst is vaak de basis van de arbeidsverhouding met personeel. Het is belangrijk om de rechten en plichten tussen u en uw werknemers goed vast te leggen. Hierin bent u niet geheel vrij. Het arbeidsrecht kent veel regels. Van het aangaan van een arbeidscontract tot en met de beëindigen daarvan. Van deze regels mag vaak niet of nauwelijks worden afgeweken. Het probleem is dat veel werkgevers deze regels niet kunnen overzien of voor verschillende vragen komen te staan. Geldt dit ook voor u? Wij voorzien u van gepast juridisch advies.

arbeidsovereenkomst door van oers loonadvies

Van Oers ondersteunt bij arbeidsovereenkomsten

Op zoek naar een arbeidsovereenkomst, een opdrachtovereenkomst of een managementovereenkomst? Wij stellen deze voor u op of beoordelen deze voor u. Het gaat hierbij om alle vormen van arbeidscontracten, zoals oproep-, nuluren- en min-maxovereenkomsten. Alle bepalingen in onze overeenkomsten zijn afgestemd op de meest recente regel- en wetgeving, rechtspraak en eventueel een toepasselijke cao.

Alles weten over de arbeidsverhouding en arbeidscontract?

U bent van harte welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We brengen uw situatie in kaart en adviseren u over de mogelijkheden en het proces rondom de arbeidsverhoudingen en de arbeidsovereenkomst.

Meer weten?

Neem direct contact met ons op

Foto Suzy Buijzen
Suzy Buijzen | Senior jurist
Benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen op het gebied van arbeidsverhoudingen en arbeidscontracten?
Vul het contactformulier in of laat een terugbelverzoek achter. Het kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend en kosteloos.