modules van loket door van oers loonadvies

Module: Beoordelingen

Beoordelingsgesprekken komen bij iedere werkgever minimaal één keer per jaar voor. Tijdens een beoordelingsgesprek kunt u sturen op competenties en ontwikkelkansen bij werknemers en uiteraard aangeven of u tevreden bent.

Het is belangrijk om deze gesprekken te registreren, zodat u inzicht krijgt in de daadwerkelijke voortgang. Op het moment dat u ergens stagnatie ziet kunt u hier als werkgever op inspelen.

modules van loket door van oers loonadvies

Inrichten van de module

Deze module kan flexibel worden ingericht per werkgever. Welke competenties zijn belangrijk en worden gehanteerd in de beoordeling? U kunt dit gemakkelijk toevoegen aan Loket.nl en daar kan een beoordeling aan gekoppeld worden. De beoordelingsgraad kan naar eigen wens ingericht worden, bijvoorbeeld van 1 t/m 10 of goed of minder goed. De beoordelingen kunnen inzichtelijk gemaakt worden via ESS richting de werknemer.

Vastleggen van afspraken

Aan de hand van de beoordeling kunnen afspraken worden gemaakt. Waar gaat de werknemer zich in proberen te ontwikkelen komend jaar? Hoeveel geslaagde sales moet hij/zij komend jaar binnenhalen? Dit kan vastgelegd worden en bovendien is het op deze manier ook inzichtelijk voor de werknemer. Hij/zij kan altijd alles terugvinden over de gemaakte afspraken en kan tevens inzien wat de scores in de beoordeling waren. Eventueel is het mogelijk om een signaalfunctie toe te voegen bij de gemaakte afspraken. Het inzicht in afspraken en progressie zorgt voor motivatie bij de werknemer om nog beter te presteren.

Alle modules van Loket.nl

Welke modules zijn er nog meer?

kim verhoeven-heinen
Kim Heinen | Manager loonadvies
Benieuwd hoe we uw bedrijf verder helpen uw salarisadministratie?
Vul het contactformulier in of laat een terugbelverzoek achter. Het kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend en kosteloos.