Vanoers.nlCorporate FinanceAlexander den Boer, Overnameadviseur van het Jaar 2019

Alexander den Boer, Overnameadviseur van het Jaar 2019 

Alexander den Boer overnameadviseur van het jaar

Met trots mogen wij bekend maken dat Alexander den Boer de award voor Overnameadviseur van het Jaar 2019 in ontvangst heeft mogen nemen. Een Award waar maar liefst 1.200 fusie- en overnameadviseurs aan deelnamen en waar ruim 10.000 stemmen zijn uitgebracht.

Fusie & Overname Jaarcongres

Gisteravond vond het Fusie & Overname Jaarcongres plaats in Hotel Houten. Een inspirerende dag bestaande uit diverse lezingen en workshops welke werd afgesloten met de F&O Awards 2019. De prijzen werden uitgereikt door Peter Rikhof van het overnameplatform Brookz. Bij de beoordeling van de individuele prijzen werd niet alleen gekeken naar het aantal en de complexiteit van de transacties, maar ook naar de zichtbaarheid van de adviseurs in de markt en de bijdragen die zij leveren aan het vak. Een prijs waar wij dan ook ontzettend trots op zijn!

 

Over Alexander den Boer

Alexander is gedurende deze periode betrokken geweest bij een breed scala aan deals over verschillende sectoren. Van Oers Corporate Finance heeft onder leiding van Alexander circa 10 tot 15 deals geclosed en er zitten nog veel mooie projecten in de pijplijn. Deals waar Alexander bij betrokken is geweest zijn onder andere;

Daarnaast werd Alexander het afgelopen jaar geregeld gevraagd voor opiniepanels omtrent trends in de markt en hebben er in 2019 maar liefst twee edities van M&A in het Zuiden plaatsgevonden. Meer over adviseur Alexander den Boer lees je hier.

Wij willen iedereen bedanken voor het uitbrengen van hun stem en uiteraard gaat onze dank ook uit naar Brookz voor het verzorgen van het geslaagde congres. Wij zijn klaar voor 2020!

Meer informatie

Mocht u vragen hebben over dit onderwerp of eens willen sparren met één van onze adviseurs, neem dan gerust contact met ons op of bel voor advies.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Altijd up-to-date blijven met Van Oers

Schrijf u meteen in voor de Van Oers nieuwsbrief.
Schrijf u in
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.