Samen met u creëren wij de optimale bedrijfscultuur

Handen bijeen
Bedrijfscultuur bepalen met Van Oers Organisatieadvies

Veranderen van uw bedrijfscultuur

Het veranderen van de cultuur binnen uw organisatie is een geleidelijk proces. Het doel moet ook niet zozeer gericht zijn op het willen veranderen van de cultuur, maar meer op het verbeteren van de prestaties. Praten we over bedrijfscultuur, dan praten we over:

  • normen en waarden
  • mentaliteit van werknemers
  • samenwerking en communicatie
  • manier van leidinggeven
  • feedback

 Allemaal factoren die samen het succes van uw organisatie bepalen. Van Oers Organisatieadvies is gespecialiseerd in het adviseren van bedrijven die hun cultuur willen veranderen. Wij weten dan ook als geen ander hoe we u kunnen helpen. Samen met u kijken we naar wat uw kerndoel en kernwaarden zijn. Vanuit daar gaan we stappen ondernemen.

Bedrijfscultuur bepalen met Van Oers Organisatieadvies

Welke cultuur past bij uw bedrijf?

Een vraag die veel ondernemers zich stellen. De tegenvraag is; Wat zijn uw kerndoelen en waar wilt u met uw organisatie naartoe? Een bedrijfscultuur is een middel waarmee u uw doelen behaalt. In uw organisatie moeten uw medewerkers dezelfde doelen hebben. U moet als één geheel opereren. Het is dus van belang dat iedereen waarde hecht aan dezelfde normen en waarden. Onze specialisten kijken samen met u naar wat u met het veranderen van de bedrijfscultuur wilt bereiken. Dat is ons uitgangspunt en daar werken we met u aan.

Bedrijfscultuur bepalen met Van Oers Organisatieadvies

Advies bij het verandertraject omtrent uw cultuur

Wij gaan 40 dagen met u aan de slag, waarbij we u eerst onze reflectiescan laten invullen. De uitslag van deze scan geeft een goed inzicht in het verbeterpotentieel. Om een bedrijfscultuur te veranderen, is het dus noodzakelijk om te kijken wat het uiteindelijke doel is van uw organisatie. Na deze 40 dagen merkt u duidelijk verschil. Deze lijn moet u natuurlijk voort gaan zetten. Wij blijven op de achtergrond meekijken. Na 6 en na 12 maanden komen we terug om de resultaten nogmaals te meten.

Vraag de reflectiescan aan

Klanten die u voor zijn gegaan

Samenwerking met Van Oers Organisatieadvies

Joost Akkermans
Joost Akkermans | Directeur
Benieuwd hoe wij uw bedrijfscultuur kunnen verbeteren?
Vul het contactformulier in of laat een terugbelverzoek achter. Het kennismakingsgesprek is vrijblijvend en kosteloos.
Neem contact op phone Terugbelverzoek