Vanoers.nlDienstenHR SolutionsOver Van Oers Loonadvies

Van Oers Loonadvies werkt online met u samen

Overhandigen papier
over van oers loonadvies

Uw adviseur op het gebied van loonadvies, loonbelasting en sociale zekerheid

Met de ondersteuning van een groep specialisten op het gebied van loonadvies, loonbelasting en sociale zekerheid, en arbeidsrechtjuristen bieden we een compleet scala van diensten omtrent alles wat met uw werknemer te maken heeft. Met ruim 50 jaar ervaring kunt u rekenen op kwaliteit. Wij geloven in de digitale (online) mogelijkheden van deze tijd, maar dan wel gecombineerd met advies op maat, waarbij u als bedrijf centraal staat en ontzorgd wordt.

Waarom Van Oers Loonadvies?

Van Oers Loonadvies is uw specialist op het gebied van loonadministratie, loonbelasting & sociale zekerheid, arbeidsrecht en arbeidsvoorwaarden.

  • Uw persoonlijke helpdesk en één aanspreekpunt
  • Een gewaarborgde continuïteit voor uw organisatie (denk aan hulp bij ziekte e.d.)
  • Korte verwerkingstijden
  • Multidisciplinaire dienstverlening
  • Kennis van uw branche

Over van oers loonadvies

Loonadministratie uitbesteden

De afdeling loonadvies is gespecialiseerd in de accurate verwerking van salarisadministraties. We leveren een zeer betrouwbaar product en een verregaande dienstverlening. Voor veel bedrijven in een groot aantal bedrijfstakken verwerken we de salarisadministratie. Hierbij zetten wij hoog in op de online salarisverwerking en digitale aanlevering van de salarismutaties. In dit kader behoort ook de online salarisverwerking in combinatie met vele HRM-functionaliteiten tot de mogelijkheden. Te allen tijde zorgen we ervoor dat uw salarisverwerking doorgaat, ook als uw administrateur (tijdelijk) wegvalt. Indien gewenst nemen we alle werkzaamheden over of begeleiden en assisteren we uw medewerkers.

Meer over salarisadministratie

Over van oers loonadvies

Loonbelasting en sociale zekerheid

Als ondernemer krijgt u te maken met vele facetten op het gebied van loonbelasting en sociale zekerheid. De constante verandering van de wetgeving op het gebied van belastingen en sociale zekerheid gaat de laatste jaren gepaard met veel maatschappelijke onzekerheid. De specialisten van Van Oers Loonadvies spelen hierop in en kunnen u gericht adviseren. Zij weten welke besparingen u kunt realiseren, hoe u uw medewerkers fiscaal vriendelijk kunt belonen en hoe u op uw personeelskosten kunt besparen. Ook kunnen zij u helpen om risico’s op naheffingen of boetes af te dichten.

Meer over loonbelasting en sociale zekerheid

over van oers loonadvies

Juridisch advies

Conflicten voorkomen is beter dan ze in een procedure te moeten beslechten. Daarom denken onze juridisch adviseurs actief mee over de opzet en uitwerking van juridische vraagstukken waar u als ondernemer in de praktijk mee te maken kunt krijgen. Daarbij spelen we alert in op uw vragen en behoeden we u voor juridische valkuilen.

Meer over juridisch advies

NIRPA

Van Oers Loonadvies heeft sinds januari 2013 haar salarisprofessionals geregistreerd bij de Stichting Nederlands Instituut van Payroll Professionals (NIRPA), hierdoor zijn zij gerechtigd de erkende titel Register Payroll Professional (RPP) en Register Salarisadministrateur (RSa) te voeren.

Meer weten?

Neem direct contact met ons op

Klanten die u voor zijn gegaan

Samenwerking met Van Oers

Chantal van Steenpaal directie Loonadvies
Chantal Kanhai | Directeur Loonadvies
Benieuwd hoe we uw bedrijf verder helpen met vragen over loonadvies, loonbelasting en sociale zekerheid?
Vul het contactformulier in of laat een terugbelverzoek achter. Het kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend en kosteloos.