Typ hier uw zoekwoord

Uw strategisch adviseur in Breda

Location Ginnekenweg 145, 4818 JD Breda
Mail Postbus 2039, 4800 CA Breda
Kantoor Breda
Openingstijden
  • Ma t/m vrij Za en zo
  • 08:30 - 17:00 Gesloten

In 1964 opende Harrie van Oers zijn accountantskantoor in Breda. Destijds stonden er geen kernwaarden op papier, maar was het gewoon hard werken, met het hart op de juiste plaats. Harrie van Oers koppelde een daadkrachtige dienstverlening aan een open persoonlijkheid. Makkelijk benaderbaar en oprecht geïnteresseerd: het werd gewaardeerd en bleek daarom succesvol.

Dienstverlening Van Oers Breda

Sinds de oprichting is Van Oers gevestigd in Breda. Vanuit deze locatie richten we ons op het aanbieden van maatwerkoplossingen voor zowel kleine als grote MKB bedrijven, familiebedrijven, directeur-grootaandeelhouders en starters.

Daarnaast bieden wij ook ondersteuning bij bedrijfsopvolging, bedrijfsovernames en bedrijfsoverdracht, reorganisaties, strategisch advies, personeelsbeleid, loonadvies en hulp bij internationale vraagstukken. En u kunt bij van Oers Breda ook terecht voor financieringsadvies, HRM-advies en advies op het gebied van IT & Cybersecurity. Deskundig advies bij het ontwikkelen en veranderen van uw organisatie.

Maak kennis met onze rijke historie en ervaring

Inmiddels bestaat Van Oers 60 jaar en zijn er, naast Breda, kantoren opgericht in Roosendaal, Oosterhout, Etten-Leur en Zundert en zijn de vestigingen uitgegroeid tot een van de grootste kantoren in Zuid-Nederland. Bij zo’n groeiproces hoort dat de marktwaarden worden vastgelegd. Uiteraard volgen we het voorbeeld van Harrie van Oers: persoonlijk, betrokken en daadkrachtig. Het voelt goed dat we dankzij deze formule gegroeid zijn – maar daar gaat het uiteindelijk niet om. Zoveel mogelijk mede-ondernemers vooruit helpen, dat blijft het doel. Wilt u weten hoe we u vooruit kunnen helpen? Vraag een kennismakingsgesprek aan via het contactformulier op deze pagina.

Parkeergelegenheid

U heeft de mogelijkheid om aan de voorzijde van ons kantoor uw auto te parkeren. Deze parkeerplaatsen zijn gereserveerd voor bezoekers. Let wel op; er zijn hier maar een beperkt aantal parkeerplaatsen. In de directe omgeving van het kantoor is er sprake van betaalde parkeergelegenheid. U kunt bij ons in de buurt op straat parkeren.

Neem contact op met Van Oers
Vul hier uw gegevens in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op!

  • Hidden
  • Hidden
  • Hoe kunnen we u bereiken?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.