Van Oers Accountant Breda

Van Oers is de accountant in Breda die u volledig ontzorgt. Naast een vaste boekhouder krijgt u er een adviseur en sparringpartner bij. Iemand die uw cijfers door vertaalt naar nieuwe kansen voor uw bedrijf. Als lokale partner denken we met u mee en geven we u inzicht, zodat u het optimale haalt uit uw organisatie.

Villa Breda Van Oers

Voor al uw financiële administratie

De accountants van Van Oers in Breda zijn al vanaf de oprichting gespecialiseerd in DGA’s, familiebedrijven en starters. De dienstverlening is volledig afgestemd op de vraagstukken en adviesbehoefte die gedurende de verschillende levensfasen van een bedrijf voorbijkomen.

Binnen ons accountantskantoor in Breda krijgt u een vast aanspreekpunt. Uw persoonlijk accountant ondersteunt u met alle zakelijke financiële administratie. De volgende werkzaamheden behoren tot het takenpakket van uw accountant:

  1. Aangifte omzetbelasting
  2. Samenstellen van de jaarrekening
  3. Aangifte vennootschapsbelasting
  4. Aangifte inkomstenbelasting.

Onze accountants stemmen deze privé en zakelijke optimaal op uw financiële situatie af.

Een IT gedreven organisatie

Onze accountants in de regio Breda verzorgen maatwerkoplossingen voor kleine en grote MKB-bedrijven op een zo efficiënt mogelijke manier. We onderscheiden ons doordat we een IT gedreven organisatie zijn. We vinden het belangrijk om te blijven innoveren en te ontwikkelen als het gaat om digitalisering. Daardoor kunnen we u van het beste advies blijven voorzien. Door de tijdigheid en betrouwbaarheid van uw actuele situatie en inzicht in de gewenste kritische prestatie indicatoren van uw onderneming kunt u direct sturing geven aan uw organisatie en medewerkers.

Wij vervullen de volledige financiële rol binnen uw organisatie. Dit doen wij door middel van vaste contactpersonen waarop u kunt bouwen, een echt verlengstuk van uw organisatie!

Kennis in uw branche

De accountants in Breda zijn in diverse branches gespecialiseerd. Ze beschikken over specialistische kennis in branches zoals:

Specialistische dienstverlening

Naast de reguliere accountancy werkzaamheden bieden we vanuit Breda ook diverse andere dienstverlening aan. Zo vindt u verder nog: onze audit-praktijk, btw-advies, (internationaal) belastingadvies, juridisch advies, advies op het gebied van fusies en overnames en voorbereidingen m.b.t. Assurance werkzaamheden. Door de korte lijnen intern tussen experts kunnen wij u veelzijdig en breed ondersteunen en adviseren.

Gecertificeerd AFAS partner

Sinds begin 2020 mogen we onszelf ook gecertificeerd AFAS partner noemen. Daarmee zijn wij vanuit de accountancy en adviespraktijk gespecialiseerd in alle vraagstukken op het gebied van deze software. Zo bieden we ondersteuning bij de financiële inrichting, de verzorging, verdere optimalisatie van de financiële administratie en andere vraagstukken over uw software.

Bourgondische cultuur

De no nonsens mentaliteit en proactieve wijze van communiceren van Van Oers heeft geresulteerd in de huidige klantenportefeuille en een breed netwerk aan vaste langdurige relaties. Met onze jaarlijkse lenteborrel verbinden wij onze relaties met de nog steeds bestaande “bourgondische” cultuur. Onze gedrevenheid en winnersmentaliteit komt naar voren tijdens ons jaarlijkse wielerevent. De maatschappelijke betrokkenheid blijkt uit ons hoofdsponsorschap bij Betrokken Ondernemers Breda en diverse goede doelen die wij ondersteunen, waaronder Van Oers Doet.

Kom in contact met de accountants in Breda

Bent u op zoek naar een gedreven en bourgondisch accountantskantoor dat proactief en strategisch adviseert? Dan zijn wij de perfecte partner voor uw organisatie! Neem contact op met ons of maak vrijblijvend een afspraak. De accountants in Breda vertellen u graag meer over de dienstverlening van Van Oers.

Breda

Ginnekenweg 145
4818 JD Breda
Postbus 2039
4800 CA Breda
Tel.: (076) 530 38 00
Fax: (076) 530 38 01

Meer informatie over onze vestiging

Van Oers
Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Benieuwd wat wij nog meer doen en voor u kunnen betekenen?
Vul het contactformulier in. Het kennismakingsgesprek is vrijblijvend en kosteloos.
Neem contact op Maak direct een afspraak