Bedrijfsovername Breda

Handen schudden

Een bedrijfsovername is een uitstekende manier om invulling te geven aan uw groeistrategie. Denk vooraf wel goed na over een overname. U koopt niet alleen het bedrijf, maar u heeft ook te maken met het personeel en lopende contracten. Daarnaast zijn er misschien ook wel lopende rechtszaken of andere nadelen aan de bedrijfsovername gekoppeld.  En hoe bepaalt u tenslotte de waarde van een bedrijf?

Van Oers Corporate Finance ondersteunt u graag bij het voorbereiden van dit proces en de daadwerkelijke uitvoering. Onze bedrijfsovername adviseurs actief in de in regio Breda helpen u graag.

Aanpak bij de overname van een bedrijf

Advies bij de overname van een bedrijf is meer dan het doorlopen van de juiste stappen. Om u een indruk te geven van de aanpak van Van Oers Corporate Finance bij een bedrijfsovername proces, hebben we de verschillende fasen beschreven in een stappenplan bedrijfsovername.

Meer informatie over bedrijfsovername in Breda en omstreken?

Van Oers Corporate Finance kan u ondersteunen in elke stap bij de overname van een bedrijf in regio Breda. Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Van Oers Bedrijfsovername
Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.