Vanoers.nlBredaBedrijfsoverdracht Breda

Bedrijfsoverdracht Breda

Meeting

Een bedrijfsoverdracht is een grote stap met een significante impact op uw toekomst. Om het optimale resultaat te behalen, is een zorgvuldige en professionele benadering van cruciaal belang.

Van Oers Corporate Finance biedt bij de bedrijfsoverdracht van uw onderneming deze ondersteuning, zodat u zonder zorgen uw bedrijf kunt verkopen. De bedrijfsoverdracht specialisten in regio Breda helpen u graag.

Aan wie mijn bedrijf overdragen?

Een belangrijke vraag bij bedrijfsoverdracht is de vraag aan wie u wilt verkopen. Het is mogelijk uw onderneming over te dragen aan uw management, een familielid of aan derden. Iedere koper heeft zo zijn eigen kenmerken waarbij stilgestaan dient te worden. Naast het effect op de koopsom en de wijze van financiering zijn er uiteraard nog tal van andere zaken die van belang zijn. Daarnaast is vooral het gevoel dat u als ondernemer heeft bij de mogelijke koper van groot belang.

Meer informatie over bedrijfsoverdracht in Breda en omstreken?

Van Oers Corporate Finance kan u ondersteunen in iedere fase van het bedrijfsoverdracht proces in regio Breda. Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Van Oers Bedrijfsoverdracht
Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.