Typ hier uw zoekwoord

Uw financieel adviseur met kennis van loonadministratie in Etten-Leur

Location Bredaseweg 117, 4872 LA Etten-Leur
Mail Postbus 165, 4870 AD Etten-Leur
Kantoor Etten-Leur
Wij zijn gespecialiseerd in
Openingstijden
  • Ma t/m vrij Za en zo
  • 08:30 - 17:00 Gesloten

In 2003 heeft Van Oers een vestiging in Etten-Leur geopend. Dat is één van de 5 locaties waar Van Oers is gevestigd. Vanuit deze locatie richten we ons op het aanbieden van maatwerkoplossingen voor zowel kleine als grote MKB bedrijven, familiebedrijven, directeur-grootaandeelhouders en starters.

HR Solutions

Bij Van Oers in Etten-Leur richten we ons hoofdzakelijk op HR Solutions. Hierbij kunt u denken aan ondersteuning op het gebied van loonadvies, loonbelasting en sociale zekerheid. Maar daarnaast hebben we ook arbeidsrechtjuristen. Daarmee bieden we u een compleet scala van diensten aan omtrent alles wat met uw werknemer te maken heeft.

Naast loonadvies kunnen onze adviseurs ook ondersteuning bieden op het gebied van, belastingadvies, accountancy en internationale vraagstukken.

Bent u op zoek naar een partner met wie u kunt sparren over diverse bedrijfsbeslissingen? Wij bieden bijvoorbeeld ook hulp bij bedrijfsovernames, HR-advies en kunnen ondersteunen bij ontwikkeltrajecten van uw onderneming.

Iedere onderneming is uniek, daarom werken wij enkel en alleen met maatwerkoplossingen.

Werken bij Van Oers Etten-Leur

Bij Van Oers Etten-Leur zijn we altijd op zoek naar nieuwe collega’s die ons team kunnen komen versterken. Van stagiaires tot senior professionals; er is altijd wel een plekje vrij. Daarom hebben we altijd vacatures en zijn we geïnteresseerd in energieke mensen die ons team kunnen versterken. Bekijk alle vacatures op werkenbijvanoers.nl.

Parkeergelegenheid

U heeft de mogelijkheid om aan de voorzijde van ons kantoor uw auto te parkeren. Deze parkeerplaatsen zijn gereserveerd voor bezoekers van Van Oers Etten-Leur. Let wel op; er zijn hier maar een beperkt aantal parkeerplaatsen.

Neem contact op met Van Oers
Vul hier uw gegevens in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op!

  • Hidden
  • Hidden
  • Hoe kunnen we u bereiken?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.