R.M. (René) Rademakers RA
Bestuurder / Directeur audit

R.M. (René) Rademakers RA

René Rademakers is als directeur accountancy verantwoordelijk voor de auditpraktijk van Van Oers. Met een achtergrond als accountant* vindt hij de combinatie van vakinhoud, de begeleiding van jonge medewerkers en het optimaal bedienen van controleplichtige klanten uitdagend.
Over René

Uitdaging binnen auditpraktijk

“Uitdagend werk vind ik belangrijk. Daarom ben ik in 2000 vanuit mijn functie als controller in het bedrijfsleven overgestapt naar de financiële dienstverlening bij Van Oers. In 2003 ben ik toegetreden als partner en vanaf 2006 heb ik de auditafdeling opgebouwd en ontwikkeld. Aanvankelijk was alle kennis rondom auditing versnipperd aanwezig binnen onze organisatie. Bewust hebben we in 2006 gekozen voor een bundeling van de aanwezige auditkwaliteiten. Een goede keuze. We startten de auditpraktijk met negen mensen, inmiddels zijn 75 medewerkers actief bezig met auditing voor onze controleplichtige klanten. Ik vind het boeiend om hen te begeleiden bij hun ontwikkeling en hen te zien groeien in hun werk én te werken op het snijvlak van het voldoen aan wet- en regelgeving en het leveren van toegevoegde waarde aan onze klanten.

Naast mijn werk voor Van Oers werk ik één dag per week voor het bureau vaktechniek van de SRA**, een organisatie van zelfstandige en openbare accountantskantoren in Nederland. Om mijn geest scherp te houden en fit te blijven, loop ik twee keer per week hard. Daarnaast fitness ik ook wekelijks. Ondanks deze sportieve activiteiten sta ik vooral bekend als Bourgondiër; van een goed glas wijn kan ik genieten.”

*René Rademakers rondde twee studies succesvol af: HEAO Accountancy in Breda (1991) en Postdoctorale Accountancy (Universiteit van Tilburg, 1995)
**SRA = Samenwerkende Registeraccountants en Accounts-Administratieconsulenten

Neem contact op met Van Oers
Vul hier uw gegevens in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op!

  • Hidden
  • Hidden
  • Hoe kunnen we u bereiken?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Audit van Van Oers

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Zekerheid over uw financiële verslaglegging? Bij Van Oers kunt u rekenen op een kritische, effectieve en persoonlijke aanpak.
Bekijk onze dienst Direct contact
Audit-controle-jaarrekening