Uw financieel adviseur in Roosendaal

Location Bovendonk 7, 4707 ZH Roosendaal
Mail Postbus 50, 4700 AB Roosendaal
Vestiging Roosendaal
Openingstijden
  • Ma t/m vrij Za en zo
  • 08:30 - 17:00 Gesloten

Van Oers Accountancy & Advies heeft 5 vestigingen in West-Brabant. Sinds 1986 heeft Van Oers een vestiging in Roosendaal. Vanuit deze locatie richten we ons op het aanbieden van maatwerkoplossingen voor zowel kleine als grote MKB bedrijven, familiebedrijven, directeur-grootaandeelhouders en starters.

Dienstverlening Van Oers Roosendaal

Vanuit Van Oers Roosendaal werken diverse accountants en belastingadviseurs om u te ondersteunen en u van het juiste advies te voorzien. Een accountant als adviseur en sparringpartner die cijfers door vertaalt naar nieuwe kansen voor uw organisatie. En een adviseur die met u meedenkt over de toekomst.

Van Oers Agro

Naast accountancyadvies zit er bij Van Oers Roosendaal ook een Agro team wat zich richt op melkveehouderij en akkerbouw. Zij beschikken over specialistische kennis van deze agrarische bedrijfstakken en kunnen u voorzien van advies op maat.

Naar agrarisch advies Roosendaal

Franchise specialist

Bij Van Oers Roosendaal vindt u ook onze Franchise afdeling. Door hun jarenlange ervaring met McDonald’s weten zij precies waar de valkuilen en kansen liggen voor franchisenemers. Een keer vrijblijvend sparren over de toekomst van uw franchise onderneming? Neem dan contact met ons op!

Op onze vestiging in Roosendaal ondersteunen we u vanuit diverse vakgebieden, maar wist u ook dat wij verspreid over onze 5 vestigingen ook andere diensten aanbieden? U kunt bij ons namelijk ook terecht voor loonadvies, bedrijfsovernames, bedrijf verkopen, en nog veel meer.

Werken bij Van Oers Roosendaal

Wil jij jezelf blijven uitdagen en ontwikkelen? Zoek je werkplezier en houd je van Brabantse gezelligheid? Join the club en groei met ons mee. Samen met ruim 300 collega’s werken wij aan het optimaliseren van onze kwaliteit en dienstverlening. Om klanten nog beter te kunnen bedienen, hebben we nieuwe collega’s nodig die ons hierbij ondersteunen. Kom jij Van Oers Roosendaal versterken?

Neem contact op met ons team
  • Vul hier uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

    Wij streven ernaar om binnen 2 werkdag contact met u op te nemen.
  • Hoe kunnen we u bereiken?
  • Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Parkeergelegenheid

U heeft de mogelijkheid om aan de voorzijde van ons kantoor uw auto te parkeren. Deze parkeerplaatsen zijn gereserveerd voor bezoekers van Van Oers Roosendaal. Let wel op; er zijn hier maar een beperkt aantal parkeerplaatsen.