Typ hier uw zoekwoord

Uw financieel adviseur in Roosendaal

Location Bovendonk 7, 4707 ZH Roosendaal
Mail Postbus 50, 4700 AB Roosendaal
Vestiging Roosendaal
Openingstijden
  • Ma t/m vrij Za en zo
  • 08:30 - 17:00 Gesloten

Van Oers Accountancy & Advies heeft 5 vestigingen in West-Brabant. Sinds 1986 heeft Van Oers een vestiging in Roosendaal. Vanuit deze locatie richten we ons op het aanbieden van maatwerkoplossingen voor zowel kleine als grote MKB bedrijven, familiebedrijven, directeur-grootaandeelhouders en starters.

Dienstverlening Van Oers Roosendaal

Vanuit Van Oers Roosendaal werken diverse accountants en belastingadviseurs om u te ondersteunen en u van het juiste advies te voorzien. Een accountant als adviseur en sparringpartner die cijfers door vertaalt naar nieuwe kansen voor uw organisatie. En een adviseur die met u meedenkt over de toekomst.

Agrarisch advies

Naast accountancyadvies zit er bij Van Oers Roosendaal ook een Agro team wat zich richt op melkveehouderij en akkerbouw. Zij beschikken over specialistische kennis van deze agrarische bedrijfstakken en kunnen u voorzien van advies op maat.

Naar agrarisch advies Roosendaal

Franchise specialist

Bij Van Oers Roosendaal vindt u ook onze Franchise afdeling. Door hun jarenlange ervaring met McDonald’s weten zij precies waar de valkuilen en kansen liggen voor franchisenemers. Een keer vrijblijvend sparren over de toekomst van uw franchise onderneming? Neem dan contact met ons op!

Op onze vestiging in Roosendaal ondersteunen we u vanuit diverse vakgebieden, maar wist u ook dat wij verspreid over onze 5 vestigingen ook andere diensten aanbieden? U kunt bij ons namelijk ook terecht voor loonadvies, bedrijfsovernames, bedrijf verkopen, en nog veel meer.

Werken bij Van Oers Roosendaal

Is de financiële dienstverlening voor jou meer dan goed rekenwerk en lijkt het je daarom geweldig om met team Van Oers aan onze klanten te laten zien wat ondernemen vanuit financiële stabiliteit hen oplevert? Dan geven we je alle ruimte om voor hen én voor jezelf de mooiste kansen te creëren. Welkom bij het kantoor dat vooroploopt en de resultaten voor zich laat spreken. Welkom bij Van Oers in Roosendaal.

Neem contact op met Van Oers
Vul hier uw gegevens in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op!

  • Hidden
  • Hidden
  • Hoe kunnen we u bereiken?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Parkeergelegenheid

U heeft de mogelijkheid om aan de voorzijde van ons kantoor uw auto te parkeren. Deze parkeerplaatsen zijn gereserveerd voor bezoekers van Van Oers Roosendaal. Let wel op; er zijn hier maar een beperkt aantal parkeerplaatsen.