Wouter Kruisifikx, RA
Directeur audit

Wouter Kruisifikx, RA

Na het afronden van de HEAO opleiding is Wouter Kruisifikx in 2002 bij Van Oers aan de slag gegaan. De drang om beter te worden en Zeeuwse nuchterheid blijkt een gouden combinatie. Zijn verregaande ambities hebben ervoor gezorgd dat Wouter in 2017 is toegetreden als directeur en mede verantwoordelijk is voor de auditafdeling.
Van Oers

Hard werken om het optimale uit jezelf te halen

“De auditafdeling is in 2006 gecentraliseerd in Breda. Sindsdien zijn we erg hard gegroeid. Niet alleen in mankracht, maar ook in kennis en kwaliteit. Dat is waar ik voldoening uit haal. Medewerkers, klanten en mezelf naar een hoger niveau tillen. Ook de diversiteit in onze controleplichtige klanten vind ik erg uitdagend. Geen klant is hetzelfde en dat verplicht je om altijd op scherp te staan. Met onze auditafdeling kunnen we een steentje bijdragen aan de groei van een klant en dat is waar ik het allemaal voor doe. We blijven hard werken om dat resultaat te behalen. Binnen de organisatie leren we van elkaar en blijven we elkaar uitdagen. Dat is het fijne aan Van Oers.

Mezelf tot het uiterste drijven is iets wat ik op mijn werk doe, maar ook in mijn privéleven. Voornamelijk in het sporten. Als fervent wielertoerist kijk ik nooit naar de mensen die ik achter mij laat en die het minder doen, maar altijd naar de mensen die beter zijn. Dat wil ik ook bereiken. Zo blijft er altijd een uitdaging en een doel waar je naartoe kunt werken. Het sporten is niet alleen maar prestatiegericht, het is tevens pure ontspanning. Een uitlaatklep waar ik al mijn energie in kwijt kan.”

Wouter heeft tevens de opleiding Postdoctorale Accountancy gevolgd aan de Universiteit van Tilburg.

Neem contact op met Van Oers
Vul hier uw gegevens in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op!

  • Hidden
  • Hidden
  • Hoe kunnen we u bereiken?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Audit van Van Oers

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Zekerheid over uw financiële verslaglegging? Bij Van Oers kunt u rekenen op een kritische, effectieve en persoonlijke aanpak.
Bekijk onze dienst Direct contact
Audit-controle-jaarrekening