Paul van Seeters
Directeur audit

Paul van Seeters

Paul van Seeters werkt als directeur Audit voor controleplichtige familiebedrijven en PE gehouden ondernemingen. Die samenwerking geeft hem veel energie, net als de begeleiding van het gedreven auditteam van Van Oers. Hij zet daarbij zijn kennis en ervaring in die hij opdeed bij één van de big four accountantskantoren, PwC.
Over Paul

“Samen het beste bereiken”

Het leukste aan het werken voor Van Oers? Dat is volgens Paul de samenwerking met familiebedrijven, ondernemers én met het auditteam van 65 gedreven professionals. “Als we samen het beste hebben bereikt, dan ga ik blij naar huis. Samen werken we aan de lange termijn, waarbij vraagstukken als bedrijfsopvolging een rol spelen.”

Juist in dit onderwerp specialiseerde Paul zich via de postmaster ‘Bedrijfsopvolging bij familiebedrijven’ aan Tilburg University. Eerder voltooide hij de praktijkopleiding Register Accountant (Erasmus School of Accounting & Assurance), de master plus postmaster Accountancy (Nyenrode University) en HBO Accountancy (Avans Hogeschool). “Vaktechniek is een belangrijk aspect van het accountancyvak; studeren hoort daarbij. Dat heb ik er voor over, want ik vind het vak accountancy nog altijd enorm boeiend.

Daarom draag ik graag de verantwoordelijkheid als externe accountant. Het is ontzettend leuk om dit sinds 2021 voor Van Oers te mogen doen. De organisatie is met zo’n 400 medewerkers groot genoeg om uitdagende vraagstukken op te pakken maar wel mét ruimte voor persoonlijke aandacht voor klanten en medewerkers. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het verder aanjagen van innovatie binnen Audit, zoals door de inzet van data-analyse, workflows en de ontwikkeling van dashboards. In deze setting voel ik me thuis; juist omdat ik altijd graag samen met anderen ergens voor ga.

Dat teamgevoel zoek ik ook op in mijn sportactiviteiten. Ik stap enkele keren per week op de racefiets of mountainbike om met één van mijn fietsgroepen een ronde te rijden in de omgeving van Goirle. Daar ben ik geboren en getogen. Samen met mijn vrouw, onze drie kinderen en onze hond ben ik daar gelukkig. Het is in deze Midden-Brabantse regio waar ik Audit van Van Oers de komende jaren meer op de kaart wil zetten. Onder andere binnen het netwerk Finanza waar ik actief lid van ben.”

Neem contact op met Van Oers
Vul hier uw gegevens in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op!

  • Hidden
  • Hidden
  • Hoe kunnen we u bereiken?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Audit van Van Oers

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Zekerheid over uw financiële verslaglegging? Bij Van Oers Audit kunt u rekenen op een kritische, effectieve en persoonlijke aanpak.
Bekijk onze dienst Direct contact
Audit-controle-jaarrekening