Vanoers.nlHR SolutionsDeclaratie module in Loket.nl

Declaratie module in Loket.nl 

Declaratie module

Declaratieformulieren invullen, bonnetjes bewaren, gereden kilometers bijhouden. Het kost een hoop tijd terwijl dat niet nodig is. De module digitaal declareren kan hierbij helpen! Het maakt dit proces een stuk gemakkelijker en bespaart een hoop tijd. We vertellen u graag hoe dit werkt.

Werknemers zelf declaraties laten indienen

Het is mogelijk om werknemers zelf declaraties in te laten dienen via het Werknemerloket. Deze declaraties kunnen vervolgens beoordeeld worden door de werkgever, waarna de mutaties direct verwerkt worden in de salarisadministratie. De voordelen van digitaal declareren:

  • Werknemers kunnen eenvoudig alle zakelijke onkosten indienen via declaratiemodule. Daarbij kan direct een foto van een bonnetje worden toegevoegd.
  • Alle declaraties worden automatisch toegevoegd aan het persoonlijke dossier van de werknemer. Zo heeft u altijd inzicht in de ingediende declaraties.
  • Nadat een bevoegde de declaratie heeft goedgekeurd, wordt deze direct meegenomen in de salarisverwerking.

Welke zaken kan de werknemer precies declareren? Dat bepaalt u als werkgever zelf! Alle componenten die declarabel moeten zijn, worden opgenomen in een exportset. Alleen deze componenten zijn te selecteren door de werknemer om een declaratie op in te dienen.

Let op! De declaratie module is alleen af te nemen in combinatie met de module Qwoater (dossiervoming).

Nadat de werknemer een declaratie heeft ingediend staat deze direct klaar voor beoordeling door de leidinggevende. Wanneer een declaratie is goedgekeurd door de leidinggevende, wordt deze meegenomen in de salarisadministratie. Op de helpdeskpagina van Loket.nl kunt u precies zien hoe dit werkt.

Meer informatie?

Heeft u interesse in de module of heeft u vragen? Neem dan contact op met uw contactpersoon van Loonadvies.

Neem contact op

kim verhoeven-heinen
Kim Heinen
Manager HR Solutions
Bekijk onze open-staande vacatures op Werken bij Van Oers.
  • icon
kim verhoeven-heinen
Kim Heinen

Schrijf u in voor de Van Oers nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Van Oers Loonadvies

Wilt u zeker zijn van een correcte en betrouwbare salarisadministratie?

Van Oers Loonadvies neemt deze verantwoordelijkheid graag van u over. Wij geven u graag advies op maat en bieden ondersteuning. Bijvoorbeeld op het gebied van loonadvies, salarisadministratie, arbeidsrecht, loonbelasting en sociale zekerheid.
Meer informatie
Loonadministratie zelf doen
Kim Heinen
Kim Heinen | Manager HR Solutions
Wilt u meer informatie over dit onderwerp?
Neem contact op met onze specialisten via onderstaand telefoonnummer of e-mailadres. Onze specialisten helpen u graag verder!