Verlof 

Chillen in strandstoel

Met de verlofmodule in Loket.nl is het mogelijk om het verlof samen met uw werknemers op een digitale manier te regelen.

Deze verlofmodule kan binnen Loket.nl worden gekoppeld aan Employee Self Service (ESS). Op deze manier biedt de verlofmodule voor zowel u als werkgever als voor uw werknemers vele voordelen. Zo hebben de werknemers altijd en overal inzicht in het actuele verlofsaldo en berekent Loket.nl automatisch het verlofsaldo (naar rato) op basis van de binnen uw organisatie geldende verlofregeling(en). In deze regeling(en) kan uiteraard ook rekening gehouden worden met bijvoorbeeld extra verlof op basis van de leeftijd en/of de dienstjaren van uw medewerkers.

Er is tevens een workflow waarbij de leidinggevende een e-mail ontvangt wanneer een medewerker een verlofaanvraag heeft ingediend, waarna de verlofaanvraag in behandeling genomen kan worden. Om de leidinggevende direct inzicht te geven in de planning van een of meerder afdelingen is er een handige verlofkalender beschikbaar. Zie afbeelding hieronder.

Wilt u gebruik gaan maken van deze module? Informeer dan naar de mogelijkheden bij uw contactpersoon van Van Oers Loonadvies.

  • icon

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Altijd up-to-date blijven met Van Oers

Schrijf u meteen in voor de Van Oers nieuwsbrief.
Schrijf u in
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

kim verhoeven-heinen
Kim Heinen | Manager Loonadvies
Wilt u meer informatie over dit onderwerp?
Vul het contactformulier in of laat een terugbelverzoek achter.