Met goed leiderschap tilt u uw onderneming naar een hoger niveau

Bouwstenen neerleggen
Beter leidinggeven met Van Oers Organisatieadvies

Het leiderschap dat bij uw onderneming past

Leidinggeven lijkt makkelijker dan het is. Hoe geeft u nu het beste leiding aan uw personeel? Hoe haalt u het optimale uit uw managementfunctie en wat voor een leider bent u eigenlijk? Voor vragen en advies over leiderschap kunt u terecht bij Van Oers Organisatieadvies. Wij begrijpen dat u het beste wilt halen uit uw organisatie. U verwacht 100% inzet van uw medewerkers. Toch is het leidinggeven niet altijd even makkelijk en heeft u misschien niet altijd alles onder controle. Dat is waar wij u bij helpen.

Bedrijfscultuur bepalen met Van Oers Organisatieadvies

Hoe wordt u een betere leider?

Het leiderschap kunnen we verdelen in twee aspecten; management en leiderschapsvaardigheden. Wij richten ons voornamelijk op het management. Hoe kunt u in uw managersfunctie de controle behouden en beheersen? Samen met u kijken we waar winst te behalen valt. We gaan met u in gesprek, formuleren doelstellingen en bekijken de huidige situatie. Vanuit daar gaan we concrete plannen maken. Onze reflectiescan geeft een eerste inzicht in hoe u momenteel leiding geeft. We bespreken samen de uitslag en aan de hand daarvan stellen we een plan van aanpak op.

Beter leidinggeven met Van Oers Organisatieadvies

Verbeter het leidinggeven

Het uiteindelijke doel is managerial control, beheersing van de onderneming op managementniveau. Samen gaan we een traject aan van 40 dagen. Hierin doorlopen we een aantal opdrachten en onderdelen, zoals:

  • Doelstellingen
  • Maatstaven en normen
  • Risicobeheer

Na 40 dagen intensief samengewerkt te hebben, zult u merken dat uw manier van leidinggeven veranderd is. Het traject is echter niet afgerond na 40 dagen. Het is een opstartfase en die lijn moet u verder doortrekken. Na 6 en na 12 maanden komen we dan ook terug en meten we nogmaals de resultaten. Uit ervaring weten we dat onze aanpak werkt.

Waar helpt Van Oers Organisatieadvies u mee?

Van Oers Organisatieadvies staat u bij en begeleidt u in het proces om het optimale uit uw leiderschap te halen.

Meer weten?

Neem direct contact met ons op

Klanten die u voor zijn gegaan

Samenwerking met Van Oers Organisatieadvies

Joost Akkermans
Joost Akkermans | Directeur
Benieuwd hoe u meer uit het leidinggeven kunt halen?
Vul het contactformulier in of laat een terugbelverzoek achter. Het kennismakingsgesprek is vrijblijvend en kosteloos.
Neem contact op phone Terugbelverzoek