Vanoers.nlOver Van OersMedewerkersEugène van de Kasteel
Eugène van de Kasteel
Manager

Eugène van de Kasteel

Eugène van de Kasteel combineert twee uitersten in één persoon. Hij is honkvast en een echte realist, maar springt ook gerust met een parachute uit het vliegtuig in zijn vrije tijd. Je kunt wel zeggen dat Eugène van een uitdaging houdt. Die combinatie maakt hem de beste financierings- en restructuringexpert die je je als ondernemer kunt wensen.
Eugène van de Kasteel AAN HET WOORD

Bekende spelregels

“Voor ik bij Van Oers begon, werkte ik vijftien jaar bij een bank. Van die ervaring hebben ondernemers die bij ons aankloppen nu nog profijt. Want ik weet precies wat de spelregels van het financieren zijn en hoe financiers ondernemingen beoordelen. In mijn in huidige werk spreek ik juist veel ondernemers. Door die combinatie kan ik inmiddels goed inschatten wat een goede match is.”

Van groei tot turnaround

“Ik houd me bezig met financieringsadvies en restructuring. Daarin krijg ik heel uiteenlopende vraagstukken op mijn bureau. Denk aan het rendement vergroten, een turnaround realiseren of investeringen voor groei mogelijk maken. Ik duik overal Vol Overgave in, voor mij is uitdaging in mijn werk een must.”

Voldoening

“Eigenlijk ben ik nooit met één ding bezig. Vaak lopen er verschillende trajecten tegelijk. Dus het gebeurt niet vaak dat ik een hele dag achter mijn bureau te vinden ben. Het ene moment werk ik een financieringsmemorandum uit en het andere voer ik een gesprek met stakeholders. Als je me vraagt waaruit ik de meeste voldoening haal, dan is dat een traject met de uitkomst waarop een ondernemer hoopte.” 

Over Eugène

Recent afgeronde deals

Eugène  van de Kasteel
Eugène van de Kasteel | Manager
Benieuwd wat Eugène voor u kan betekenen?
Onze specialisten gaan graag een vrijblijvend gesprek met u aan. Neem direct contact op met Eugène.