Vanoers.nlOver Van OersMedewerkersEugène van de Kasteel
Eugène van de Kasteel
Senior adviseur

Eugène van de Kasteel

Eugène is na het afronden van zijn opleiding Small Business & Retail Management de financiële wereld ingerold, waar hij de afgelopen vijftien jaar in verschillende rollen werkzaam is geweest. In deze periode heeft hij niet alleen mensenkennis opgedaan, maar ook veel financiële en juridische kennis verkregen. Zijn opgedane kennis en ervaring toepassen om uiteindelijk weer stabiliteit te creëren voor ondernemers is voor Eugène de drijfveer geweest om bij Van Oers te starten. Met zijn gedrevenheid en betrouwbaarheid lukt het hem om inzicht te krijgen in de belangen van verschillende stakeholders in uitdagende situaties.
Eugène van de Kasteel AAN HET WOORD

“Ik ga geen uitdaging uit de weg.”

“In mijn vrije tijd breng ik zoveel mogelijk tijd door met mijn gezin. Ik ga graag op stap met mijn vrouw Laura en twee dochters Bente en Floor. Lekker wandelen door het bos of over het stand, samen zijn en mooie momenten beleven vind ik belangrijk! Ik ben opgegroeid in de omgeving van Bergen op Zoom en woon daar nog altijd met veel plezier.

Ik kom van oudsher uit een ondernemersfamilie en ken de uitdaging die het ondernemerschap met zich mee brengt. Hier is ook mijn passie ontstaan voor ondernemen in de breedste zin van het woord. Binnen mijn rol als accountmanager in de bancaire sector heb ik bij verschillende vraagstukken mogen ondersteunen. Je kunt hierbij denken aan het vergroten van het rendement, een turn around realiseren of het realiseren van investeringen om groei mogelijk te maken. Ik ga geen uitdaging uit de weg. Doordat ik enerzijds inhoudelijk weet hoe financiers ondernemingen beoordelen en anderzijds veel verschillende ondernemers spreek, zorgt dit ervoor dat ik weet wat een goede match inhoudt.”

Eugène  van de Kasteel
Eugène van de Kasteel | Senior adviseur
Benieuwd wat Eugène voor u kan betekenen?
Onze specialisten gaan graag een vrijblijvend gesprek met u aan. Neem direct contact op met Eugène.