Uw bedrijf innovatief houden, wij helpen u bij deze uitdaging

Geld in stijgende lijn
Een innovatief bedrijf met Van Oers Organisatieadvies

Houd uw bedrijf innovatief

U weet als geen ander dat u met uw bedrijf mee moet gaan met de tijd. U moet open staan voor de toekomst en bereid zijn om te leren. Doet u dat niet? Dan komt u niet verder met uw organisatie. Van Oers Organisatieadvies adviseert u bij het innovatief houden van uw bedrijf. Innovatie is natuurlijk een breed begrip en is onder te verdelen in onder andere productinnovatie, sociale innovatie en procesinnovatie. Samen met u kijken wij naar alle aspecten.

 

Het moderniseren van uw bedrijf

Bij het moderniseren van uw bedrijf draait het om vernieuwen. Een andere manier van werken. Een manier waardoor de productiviteit omhoog gaat en waardoor u des te meer uit uw organisatie haalt. Het is dus belangrijk dat u deze vernieuwingen niet uit de weg gaat. Onze specialisten kijken naar wat het beste is voor uw organisatie. Wij doen niet aan innoveren om het innoveren. Wij helpen u en uw organisatie verder.

Een innovatief bedrijf met Van Oers Organisatieadvies

Subsidies voor innovatie

Investeren is belangrijk om uw organisatie te laten groeien. Investeren in kennis, investeren in mensen of investeren in producten. Dit kost ook allemaal geld. We begrijpen dat u dat misschien niet direct tot uw beschikking heeft. Gelukkig zijn hier oplossingen voor. Oplossingen in de vorm van subsidies. Voor de MKB’ers zijn er verschillende regelingen beschikbaar op het gebied van innovatie. Wij kijken samen met u naar de mogelijkheden.

Een innovatief bedrijf met Van Oers Organisatieadvies

Wat betekent Van Oers Organisatieadvies voor u?

Onze specialisten bekijken uw gehele organisatie. We laten u een reflectiescan invullen en aan de hand van die resultaten bepalen we onze aanpak. Wij moedigen verbeteringen vanuit alle aspecten van de organisatie aan. Samen met u starten we een traject van 40 dagen. Hierin werken we nauw samen om zo de juiste innovaties te bepalen. Zo behandelen we onder andere:

  • Een acquisitieplan
  • Competentieontwikkeling
  • Klantgerichtheid

Wij sturen en adviseren u, maar u voert de veranderingen door. Als het traject is afgerond, blijven wij natuurlijk altijd voor u klaar staan met gepast advies. Wij komen tevens na 6 en na 12 maanden bij u langs om de resultaten nogmaals te meten.

Vraag de reflectiescan aan

Klanten die u voor zijn gegaan

Samenwerking met Van Oers Organisatieadvies

Joost Akkermans
Joost Akkermans | Directeur
Benieuwd hoe u uw bedrijf innovatief kunt houden?
Vul het contactformulier in of laat een terugbelverzoek achter. Het kennismakingsgesprek is vrijblijvend en kosteloos.
Neem contact op phone Terugbelverzoek