Met het Coronadossier houden wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Met strategisch advies krijgt u inzicht in uw verbeterpotentieel

Dominostenen
Het strategisch advies van Van Oers Organisatieadvies

Strategisch advies om uw onderneming naar een hoger niveau te tillen

Als ondernemer komt u regelmatig voor uitdagingen te staan. Strategisch advies is dan altijd welkom. Zeker in deze tijd is het noodzakelijk om te blijven ontwikkelen en mee te gaan met de trends. Er zijn vaak verbeterpunten waar u zich niet van bewust bent. Veel van deze zaken zijn te koppelen aan een onderzoeksgebied. Van Oers Organisatieadvies verdeelt deze onderzoeksgebieden in zes dimensies van succesvol ondernemerschap. Op basis hiervan bekijken wij waar de ontwikkelpunten van uw organisatie zitten.

Het verbeterpotentieel van uw organisatie

Als leider binnen uw onderneming zijn reflectie, het uitdragen van uw visie en waarden en het stellen van vragen aan de mensen om u heen bepalend voor succes. Oftewel u creëert focus, vertrouwen en betrokkenheid. Bij deze drie kenmerken van goede leiders sluit de aanpak van Van Oers Organisatieadvies naadloos aan. Op basis daarvan brengen wij uw verbeterpotentieel in kaart. Hierbij kijken wij naar zes onderzoeksgebieden.

Het strategisch advies van Van Oers Organisatieadvies

De reflectiescan brengt uw ontwikkelpunten in kaart

Het strategisch advies dat wij uitbrengen is op basis van de reflectiescan die snel inzicht geeft in uw onderneming en haar verbeterpotentieel. Met de reflectiescan krijgt u inzicht in de zes dimensies van succesvol ondernemerschap. Nadat dit in kaart is gebracht, maken wij een op maat gemaakt plan waarmee we uw verbeterpotentieel ook daadwerkelijk benutten. Dit verbetertraject kan zich concentreren op één specifieke dimensie, maar een verbetertraject op meerdere facetten behoort ook tot de mogelijkheden.

Het strategisch advies van Van Oers Organisatieadvies

Waarom de reflectiescan?

  • U houdt uzelf een spiegel voor waarin u en uw management de organisatie kritisch bekijken.
  • U krijgt inzicht in de sterke en zwakke punten van uw onderneming.
  • U krijgt nieuwe inzichten voor uw toekomstvisie.
  • Het is het startpunt om het optimale uit uw onderneming te halen.


Na de reflectiescan bieden wij onze rapportage aan in een vervolggesprek. Deze rapportage richt zich vooral op concrete assessments en implementaties. Wij geloven niet in ellenlange rapporten, maar zien meer in een actieplan waarmee we samen tot een succesvolle verbetering kunnen komen. Voor strategisch advies voor uw onderneming is Van Oers Organisatie de juiste partij.

Klanten die u voor zijn gegaan

Samenwerking met Van Oers Organisatieadvies

Organisatie Adviseur Joost Akkermans
Joost Akkermans | Senior organisatieadviseur
Benieuwd hoe ons strategisch advies uw organisatie verder helpt?
Vul het contactformulier in of laat een terugbelverzoek achter. Het kennismakingsgesprek is vrijblijvend en kosteloos.
Neem contact op phone Terugbelverzoek