AVG met van oers organisatieadvies

Voldoen aan de AVG

Sinds 25 mei 2018 wordt de privacywet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) gehandhaafd. Veel organisaties zijn nog steeds bezig met het doorvoeren van deze wet. Weet u precies welke gegevens u van personen bewaart in uw organisatie? Heeft u goede afspraken gemaakt met uw leveranciers en afnemers met betrekking tot persoonsgegevens? Heeft u alles op de juiste manier gedocumenteerd? Van Oers Organisatieadvies ondersteunt u bij deze voorbereiding.

AVG met van oers organisatieadvies

Privacy van persoonsgegevens

Privacy wordt steeds belangrijker. Wat gebeurt er met onze gegevens en wat als deze gegevens op straat komen te liggen? Dat laatste wil je te allen tijde voorkomen. Organisaties beschikken doorgaans over veel privacygevoelige gegevens. Alleen de HR-afdeling beschikt al over de volgende gegevens:

  • personeelsdossiers
  • verzuimgegevens
  • beoordelingsformulieren
  • telefoon- en e-mailgegevens
  • salarisadministratie

Het is dus noodzaak om te weten waar uw risico’s zitten. Onze specialisten brengen deze voor u in kaart, zodat u snel en kordaat op kunt treden.

Gevolgen als u niet voldoet aan de AVG

Voldoet u niet aan de regels van de AVG of kunt u niet aantonen dat u bezig bent met het doorvoeren van de eisen die door de AVG gesteld worden? Dan riskeert u een flinke boete. Deze boete kan oplopen tot maar liefst vier procent van de jaaromzet. Zorg daarom dat uw organisatie voorbereid is op de AVG.

Meer weten?

Neem direct contact met ons op

Klanten die u voor zijn gegaan

Samenwerking met Van Oers Organisatieadvies

Brechtje Brugman Dekkers
Brechtje Brugman-Dekkers | Manager IT advies
Ondersteuning nodig bij het voldoen aan de AVG?
Onze specialisten staan voor u klaar! Neem direct contact op via onderstaand e-mailadres of telefoonnummer.