Mobiliteitsbeleid

Autosleutel afdragen
Mobiliteitsbeleid door van oers

Een mobiliteitsregeling opstellen

Werknemers kunnen met verschillende vervoersmiddelen naar en voor hun werk reizen. Bijvoorbeeld met de auto, de fiets of het openbaar vervoer. U kunt als werkgever een onbelaste kilometervergoeding geven aan werknemers die met een privévervoermiddel reizen. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om werknemers een auto of fiets van de zaak ter beschikking te stellen of om werknemers een mobiliteitsbudget te geven waarmee ze zelf de gewenste wijze van vervoer kunnen kiezen. Steeds vaker hebben werkgevers ook een actief beleid op het gebied van duurzame mobiliteit. Onze specialisten HR Solutions van Van Oers adviseren u graag op het gebied van mobiliteit en de fiscale gevolgen die hierop van toepassing zijn.

Mobiliteitsbeleid door van oers

Duurzame mobiliteit

Hoe kunt u uw mobiliteitsbeleid verduurzamen? Onze specialisten helpen u graag bij het verduurzamen van uw mobiliteitsbeleid.

Hulp nodig bij het opstellen van uw mobiliteitsbeleid?

Wilt u meer weten over de verschillende vergoedingen omtrent mobiliteit of wilt u advies over uw mobiliteitsbeleid? Neem dan contact op met onze specialisten van HR Solutions. Zij vertellen u graag meer over onze dienstverlening op dit gebied en kunnen u helpen bij het opstellen van een goed mobiliteitsbeleid.

Angela Veraart
Angela Veraart | Belastingadviseur
Benieuwd of u alles goed geregeld heeft omtrent de vergoedingen voor het vervoer?
Vul het contactformulier in of laat een terugbelverzoek achter. Het kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend en kosteloos.
Neem contact op phone Terugbelverzoek