Met het Coronadossier houden wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Onze ervaring in diverse branches

Kom direct in contact

Meer info - Corporate finance

Van Oers Corporate Finance
Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 • Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

1 van 5
Food & agro
Branchespecialist Tim van Rijn vertelt u graag over deze branche, specifiek gericht op ondernemingen die actief in de landbouw, tuinbouw, visserij en drank- en voedingsmiddelenindustrie.
IT branche
Victor Edel deelt graag zijn kennis en ervaring binnen het vakgebied Informatietechniek (IT). Lees meer over zijn kijk als branchespecialist op de trends en ontwikkelingen.
Installatiebranche
Jerry van Leent, branchespecialist binnen de installatiebranche, zet graag zijn expertise in gericht op verschillende segmenten: woningbouw, utiliteitsbouw, grond-, weg- en waterbouw en industrie.
Transportbranche
Winand Leenaars, uw adviseur in de transportbranche. De transport- en logistieke sector is een sector die altijd sterk in beweging is. Benieuwd naar onze kijk op de transportbranche?
Verpakkingsbranche
Als branchespecialist gericht op de verpakkingsindustrie helpt Victor Edel u graag bij het vinden van de juiste strategische koper of het benaderen van overnametargets.
Branches van van oers Corporate finance

Onze adviseurs weten wat er in uw branche speelt

Ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op en hoe fijn is het om dan de samenwerking op te zoeken met iemand die precies weet wat er binnen de branche gebeurt? Of het nu gaat om de huidige trends of de ontwikkelingen op lange termijn: deze informatie is ontzettend relevant, in welke fase uw onderneming zich ook bevindt.

Wij o.a. gespecialiseerd in de volgende branches:

Branches van van oers corporate finance

Onze branchespecialisten delen graag hun kennis en ervaring

  Bent u op zoek naar een sparringpartner die niet alleen op strategisch niveau met u meedenkt, maar ook rekening houdt met uw persoonlijke wensen? Neem dan contact op met onze adviseurs. Wij denken graag met u mee wat voor u een passende volgende stap kan zijn.

  Meer weten?

  Neem vrijblijvend contact op!

  Klanten die u voor zijn gegaan

  Samenwerking met Van Oers Corporate Finance

  Jerry van Leent
  Jerry van Leent | Manager
  Benieuwd hoe Jerry u kan helpen?
  Hij legt dit graag persoonlijk aan u uit. Vul hiervoor het contactformulier in of laat een terugbelverzoek achter en hij komt zo snel mogelijk bij u terug!