Melanie Kaljouw
Teamcoördinator HR

Melanie Kaljouw

Na het volgen van de opleiding Human Resource Management is Melanie Kaljouw als extern HR-adviseur in dienst getreden bij Van Oers. Vanaf de start is zij bij verschillende organisaties strategisch en ondersteunend aan de slag gegaan. Daarnaast adviseert zij bij het optimaliseren van het personeelsbeleid van verschillende organisaties. Dit zorgt voor veiligheid, structuur en duidelijkheid voor medewerkers wat bijdraagt aan het werkgeluk. Met haar enthousiasme en overtuigingskracht krijgt zij de organisatie mee in de gewenste veranderingen, waardoor organisaties mee kunnen (blijven) bewegen in de dynamische omgeving. Precies in die richting waar de behoefte ligt.
Melanie Kaljouw AAN HET WOORD

Samen kijken naar wat er nodig is om de gewenste doelen te behalen, en bij te sturen waar nodig. Dat is waar ik energie uithaal.

“Laat ik beginnen met mijzelf kort voor te stellen. Mijn naam is Melanie Kaljouw. Ik woon in Middelburg en ben geboren en getogen in Oostkapelle. De mooie omgeving van Middelburg zorgt ervoor dat ik er graag op uittrek om een rondje te wandelen of hard te lopen. Daarnaast tennis ik graag en doe ik mee aan verschillende toernooien en competities, waarbij ik het sportieve element net zo belangrijk vind als het gezellige praatje met de tegenstander. Tijdens, maar vooral na de wedstrijd, onder het genot van een drankje. Een laagdrempelige manier om snel veel mensen te leren kennen.

In mijn rol is het belangrijk dat ik de wensen van de klant goed begrijp en dit doe ik door open en met oprechte interesse het gesprek aan te gaan. Ik draai niet om zaken heen, wat ervoor zorgt dat de verwachtingen helder zijn. Dat is iets waar ik veel waarde aan hecht aangezien ik graag gestructureerd en overzichtelijk te werk ga. Hier is het optimaliseren van de werkzaamheden en het efficiënt(er) laten verlopen van processen een duidelijke opbrengst voor de klant. Samen kijken naar wat er nodig is om de gewenste doelen te behalen en vervolgens waar nodig bij te sturen. De mooiste momenten zijn dan ook de momenten dat we na het afronden van een opdracht betrokken blijven bij de klant en opnieuw om hulp gevraagd worden wanneer er weer een vraagstuk speelt. Dit is voor mij een teken van vertrouwen.”

Melanie Kaljouw
Melanie Kaljouw | Teamcoördinator HR
Benieuwd wat Melanie voor u kan betekenen?
Onze specialisten gaan graag een vrijblijvend gesprek met u aan. Neem direct contact op met Melanie.