Vanoers.nlInternationaal zakendoen[Whitepaper] Zakendoen in Nederland

[Whitepaper] Zakendoen in Nederland 

Zakendoen in Nederland Whitepaper

Regelmatig zetten buitenlandse bedrijven de stap om zich in Nederland te vestigen. En dat is niet gek: Nederland beschikt over een hoogopgeleide beroepsbevolking, biedt een gunstig fiscaal klimaat en is voorloper in het aangaan van internationale belastingverdragen. Overweegt u om in Nederland een bedrijf te starten of een vestiging te openen? We helpen u graag om het volledige traject in kaart te brengen.

Kansen optimaal benutten

Internationaal zakendoen gaat vrijwel altijd gepaard met uitdagingen. Veel ondernemers worstelen met vragen over de ideale rechtsvorm, subsidieregelingen, het belastingstelsel en arbeidsrecht. Zorg dat u weet hoe het zit. Samen met branchevereniging SRA hebben we een Engelstalige whitepaper Doing Business in the Netherlands ontwikkeld. Zo weet u precies wat ondernemen in Nederland inhoudt en kunt u kansen optimaal benutten!

Bedrijf beginnen in Nederland?

Besluit u de stap te zetten om een bedrijf of vestiging in Nederland op te zetten en wilt u alle procedures met een expert doorlopen? We nodigen u graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Met alle plezier beantwoorden we uw vragen.

Edgar van Hassel
Edgar van Hassel
Senior manager fiscaal
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Altijd up-to-date blijven met Van Oers

Schrijf u meteen in voor de Van Oers nieuwsbrief.
Schrijf u in
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

edgar van hassel
Edgar van Hassel | Manager fiscaal
Wilt u meer informatie over dit onderwerp?
Vul het contactformulier in of laat een terugbelverzoek achter.