Denkt u aan remigreren?

Ondernemen in het buitenland? Van Oers International adviseert u
(r)emigratie met van oers international

Ondersteuning bij (r)emigratie

De keuze voor een nieuw vestigingsland is een ingrijpende beslissing. Van Oers International helpt u graag met de formaliteiten rondom uw emigratie of remigratie.

U wilt emigreren?

Een fijne manier van leven, altijd mooi weer of een gunstig fiscaal klimaat. Wie kiest om zich in een ander land te vestigen, gaat voor verandering. Maar voor het zo ver is, zult u een aantal belangrijke zaken goed moeten regelen. Denk bijvoorbeeld aan belastingen, verzekeringen, pensioen en zorgverlening.

(r)emigratie met van oers international

U wilt remigreren?

Nederland voelt waarschijnlijk als bekend terrein. Maar onderschat remigratie niet: een gedegen voorbereiding betaalt zich zeker terug. Wat kunt u het beste nog voor u terugkomst regelen? Welke gevolgen heeft uw terugkomst voor uw besteedbare inkomen? Hoe zit het tegenwoordig met de sociale voorzieningen in Nederland?

Lees verder over:

(r)emigratie met van oers international

Vragen over (r)emigreren?

Overweegt u te emigreren naar het buitenland of te (r)emigreren naar Nederland? Met alle plezier lopen we uw plannen door en beantwoorden we uw eerste vragen. Neem contact op voor meer informatie over (r)emigreren of het maken van een afspraak.

Meer weten?

Neem direct contact met ons op

Klanten die u voor zijn gegaan

Samenwerking met Van Oers International

edgar van hassel
Edgar van Hassel | Manager fiscaal
Meer weten over (r)emigreren naar Nederland?
Vul het contactformulier in of laat een terugbelverzoek achter. Het kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend en kosteloos.
Neem contact op phone Terugbelverzoek