Met het Coronadossier houden wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Van plan om zaken te doen in België?

belgische vlag
1 van 4
Nederlandse vestiging opzetten
Nederland is voor buitenlandse bedrijven een aantrekkelijke vestigingsplaats. We helpen u graag om de mogelijkheden in ons land optimaal te benutten.
Vestiging in België opzetten
U bent van plan een vestiging op te zetten in België. Bent u op de hoogte van belastingen, verzekeringen en vergunningen? Ook specifiek voor uw bedrijf?
Emigreren naar België
Wanneer u naar België emigreert is het belangrijk om alles goed én gunstig vast te leggen. Achteraf dingen wijzigen kan lastig, duur of zelfs onmogelijk zijn.
(R)emigratie naar Nederland
Wilt u zich vestigen in Nederland? Wat betreft papierwerk en formaliteiten zal uw remigratie minstens even intensief zijn als uw emigratie destijds.
regiodesk belgië

Belgiëdesk

De afstand tussen Nederland en België is te overzien. Wat betreft de wet- en regelgeving zijn de verschillen echter groot. De belastingadviseurs (en ervaringsdeskundigen) achter onze Belgiëdesk beantwoorden al uw vragen.

regiodesk belgië

Emigreren tussen Nederland en België

Belastingtarieven in België

De belastingtarieven zijn in elk land verschillend. Bekijk de belastingtarieven in België, zodat u goed voorbereid de grens over gaat.

Uw vraag voor de Belgiëdesk?

Neem gerust contact op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek via het formulier. Met alle plezier kijken we naar uw situatie en beantwoorden we uw vragen.

Meer weten?

Neem direct contact met ons op

Klanten die u voor zijn gegaan

Samenwerking met Van Oers International

kurt van heerewaarden
Kurt van Heerewaarden | Manager fiscaal
Benieuwd hoe we uw bedrijf kunnen helpen met ondernemen in België?
Vul het contactformulier in of laat een terugbelverzoek achter. Het kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend en kosteloos.
Neem contact op phone Terugbelverzoek