Van plan om te ondernemen in Latijns-Amerika?

vlaggen latijns amerika op een rij
regiodesk latijns-amerika

Kansen voor ondernemen in Latijns-Amerika

De rol van Latijns-Amerika in de wereldeconomie is de afgelopen jaren aanzienlijk toegenomen. Latijns-Amerika wint snel meer marktaandeel en de koopkracht neemt jaarlijks sterk toe.

regiodesk latijns-amerika

Zakendoen met Latijns-Amerika

In de afgelopen decennia vonden veel buitenlandse investeringen hun weg naar Latijns-Amerika, maar tegenwoordig vinden ook veel Latijns-Amerika investeringen hun weg naar Europa. Nederland is in beide gevallen vaak de toegangspoort al dan niet in combinatie met de overzeese delen van het Koninkrijk. Daarnaast blijven Bonaire en Curaçao een aantrekkelijke (fiscale) woonplaats en/of vestigingsplaats voor uw vennootschap.

Alles weten over ondernemen Latijns-Amerika?

De belastingadviseurs (en ervaringsdeskundigen) achter onze Latijns-Amerika-Desk beantwoorden al uw vragen met betrekking tot het bedrijfsleven in Latijns-Amerika en wat hier allemaal bij komt kijken.

Uw vraag voor de Latijns-Amerika desk

Neem gerust contact op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Met alle plezier kijken we naar uw situatie en beantwoorden we uw vragen.

edgar van hassel
Edgar van Hassel | Manager fiscaal
Benieuwd hoe we u kunnen helpen met ondernemen in Latijns-Amerika?
Vul het contactformulier in of laat een terugbelverzoek achter. Het kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend en kosteloos.
Neem contact op phone Terugbelverzoek