Alles weten over het opzetten van een vestiging in Nederland?

Nederlandse vlag
Nederlandse vestiging opzetten met van oers

Bedrijf of vestiging starten in Nederland

Nederland is voor buitenlandse bedrijven een aantrekkelijke vestigingsplaats. Van Oers helpt ondernemingen van over de hele wereld om de mogelijkheden in ons land optimaal te benutten.

Gunstig fiscaal klimaat

Nederland biedt een gunstig fiscaal klimaat en loopt voorop met het aangaan van internationale belastingverdragen. Daarnaast beschikt Nederland over een hoogopgeleide beroepsbevolking. Deze kenmerken maakt Nederland één van de aantrekkelijkste landen om een bedrijf te vestigen. Veel internationaal opererende bedrijven kiezen dan ook voor een kantoor of vestiging in Nederland.

Nederland handelsland

Van oudsher is Nederland een handelsland. Als resultaat van eeuwenlang handelsverkeer heeft Nederland een open samenleving. De Nederlandse bevolking is gewend om met mensen uit diverse culturen samen te leven en werken. Door de goede infrastructuur en centrale ligging fungeert Nederland als de poort naar Europa. De haven van Rotterdam en de luchthaven Schiphol zijn belangrijke knooppunten in het internationale handelsverkeer. Dit maakt het voor buitenlandse bedrijven interessant om te ondernemen in Nederland.

Ondernemen in Nederland: voorbereiding en inventarisatie

Overweegt u om in Nederland een bedrijf te starten of een vestiging te openen? We helpen u graag om het volledige traject in kaart te brengen. Hiermee heeft u complete duidelijkheid over wat ondernemen in Nederland inhoudt. We zetten alle eenmalige en terugkerende kosten op een rij, schatten de doorlooptijden in, sommen de belangrijkste aandachtspunten op, zoals rechtsvorm, verrekenprijzen, btw en personeel, en wijzen u de weg naar interessante fiscale regelingen.

Nederlandse vestiging opzetten met van oers

Bedrijf beginnen in Nederland?

Besluit u om de stap te zetten? Desgewenst helpen we u met alle nodige zaken voor het opzetten van een onderneming in Nederland. In samenwerking met banken, notarissen en advocaten helpen we u om alle procedures goed te doorlopen. Daarbij onderhouden we namens u het contact met lokale partijen, de belastingdienst en andere overheidsorganisaties.

Onderstaand whitepaper biedt praktische informatie over Nederland en het opzetten van een bedrijf, de ideale rechtsvorm, de subsidieregelingen, het belastingstelsel, het arbeidsrecht en nog veel meer.

Vragen over ondernemen in Nederland?

Denkt u erover om een filiaal te openen of bedrijf te vestigen in Nederland? U bent van harte welkom voor een kennismakingsgesprek. Met alle plezier beantwoorden we uw vragen. Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen.

edgar van hassel
Edgar van Hassel | Manager fiscaal
Benieuwd hoe we uw bedrijf verder helpen met het opzetten van een Nederlandse vestiging?
Vul het contactformulier in of laat een terugbelverzoek achter. Het kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend en kosteloos.
Neem contact op phone Terugbelverzoek