Met het Coronadossier houden wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Een regiodesk met adviseurs die alles weten over wonen en werken in het buitenland

hoofdsteden europa
1 van 5
Afrika
Afrika is een kansrijk continent waar de arbeidsmarkt zich razendsnel ontwikkelt. De jonge en levendige werkpopulatie staat klaar om gemobiliseerd te worden.
Amerika
De ‘American Dream’ trekt veel Nederlanders naar de Verenigde Staten om hun geluk te beproeven. Laat u goed informeren over de fiscale en civielrechtelijke gevolgen.
België
De afstand tussen Nederland en België is te overzien. Toch zijn de verschillen in wet- en regelgeving groot. Onze belastingadviseurs informeren u graag.
Duitsland
Duitsland is en blijft de belangrijkste handelspartner van Nederland. Door het belastingverdrag zijn er betere afspraken over de belastingheffing op inkomen en pensioen.
Latijns-Amerika
De rol van Latijns-Amerika in de wereldeconomie neemt aanzienlijk toe. Latijns-Amerika wint rap meer marktaandeel en de koopkracht neemt sterk toe.
regiodesk met van oers international

Elk land/regio een eigen desk

Elk land/regio heeft specifieke wetten, regels en gebruiken. Door hier op de juiste manier mee om te gaan, kunt u zaken in het buitenland zo goed en gunstig mogelijk regelen. Onze regiospecialisten helpen u hier graag bij. We hebben een breed scala aan kennis en ervaring met internationale vraagstukken in huis. Hierdoor zijn we de aangewezen partner om u te begeleiden in deze stap.

Vragen bij wonen en werken over de grens

  • Wat zijn de kansen voor het MKB in Afrika?
  • Hoe voorkom ik dat ik al direct belasting verschuldigd ben als ik naar Amerika emigreer?
  • Hoe zit het met belastingen, verzekeringen en vergunningen als ik een vestiging in Azië opzet?
  • Welke belastingtarieven gelden in Duitsland?

regiodesk met van oers international

Regiodesks

Per verwijspagina vind u meer informatie over het betreffende land of de gekozen regio. Ook vind u hier de persoon die u kunt contacteren indien u meer informatie wenst.

Meer weten over wonen en werken in het buitenland?

Wij helpen u bij het uitzetten van de juiste route en het zorgvuldig volgen van deze route zodat al uw zorgen uit handen worden genomen.

Meer weten?

Neem direct contact met ons op

Klanten die u voor zijn gegaan

Samenwerking met Van Oers International

edgar van hassel
Edgar van Hassel | Manager fiscaal
Meer weten over wonen en werken in het buitenland?
Vul het contactformulier in of laat een terugbelverzoek achter. Het kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend en kosteloos.
Neem contact op phone Terugbelverzoek