Vanoers.nlCorporate FinanceAflevering vier van Niet over één nacht ijs nu te beluisteren

Aflevering vier van Niet over één nacht ijs nu te beluisteren 

Van Oers Corporate Finance aflevering 4 podcast

De bedrijfsovername of financiering is beklonken, tijd om het glas te heffen en samen terug te blikken. Wie zijn er vanuit Van Oers bij de deal betrokken? En hoe werken zij onderling samen? In de vierde aflevering van Niet over één nacht ijs bespreken we het met adviseurs Pieter Baart, Isabelle van Ruiten en directeur Joost Akkermans.

De juiste mix

Wie Van Oers inschakelt bij een bedrijfsovername of financiering, kan rekenen op de deskundigheid van een team van betrokken specialisten. Zo’n team wordt zorgvuldig samengesteld, met oog voor de juiste mix van disciplines en ervaring. Joost vertelt waarom dit zo belangrijk is: “Een klantteam bestaat uit seniors, mediors en junioren, en die hebben elkaar tijdens een traject keihard nodig. De seniors houden zich over het algemeen bezig met de onderhandelingen en het emotionele aspect van de deal, maar junioren zijn vaak beter op de hoogte van de inhoud. Juist die combinatie maakt een deal tot een succes.”

In het diepe

De juiste mix van ervaring binnen het team bereik je alleen als nieuwe medewerkers de kans hebben om zich te ontwikkelen. Daarom krijgen startende adviseurs bij Van Oers de gelegenheid om mee te kijken bij de verschillende teams. Adviseur Isabelle van Ruiten maakte het zelf mee, toen ze anderhalf jaar geleden in dienst trad. “Wanneer je begint bij Van Oers, ben je direct een volwaardig onderdeel van het team. Ook al heb je minder ervaring, je wordt betrokken bij projecten en zit bij de klant aan tafel. Dit helpt om je plek te vinden binnen de organisatie. Zelf ben ik op deze manier snel in mijn rol als adviseur gegroeid.”

Joost Akkermans CF podcast

 

Vertrouwensband

De basis voor een succesvolle samenwerking? Als je het aan de specialisten aan tafel vraagt, is dat een sterke vertrouwensband en een goede sfeer. Binnen Van Oers wordt daaraan veel aandacht besteed, onder meer door regelmatig gezamenlijke activiteiten te organiseren en dagelijks samen te lunchen. Dat werpt zijn vruchten af, ziet ook adviseur Pieter Baart: “Onze organisatie heeft het informele van een klein kantoor, maar ook het professionele van een groot kantoor. We werken prettig samen, van een haantjescultuur is geen sprake. Tegelijkertijd is het werk dat we samen leveren van hoge kwaliteit. Dat maakt het werken bij Van Oers in mijn ogen uniek.”

Meer weten

Ben je van plan om te solliciteren op een functie binnen ons team en wil je meer weten over onze organisatie en cultuur? Of overweegt u Van Oers in te schakelen? Beluister hier de vierde aflevering van de podcastserie Niet over één nacht ijs en kom meer te weten. 

Luister aflevering één ‘Oriëntatie’ van de podcastserie Niet over één nacht ijs

Luister aflevering twee ‘Overname’ van de podcastserie Niet over één nacht ijs

Luister aflevering drie ‘Aankoopbegeleiding’ van de podcastserie Niet over één nacht ijs

Van Oers Corporate Finance
Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Joost Akkermans
Joost Akkermans | Directeur
Wilt u meer informatie over dit onderwerp?
Onze specialist gaat graag een vrijblijvend gesprek met u aan. Neem direct contact op met onze specialisten.