Vanoers.nlCorporate FinanceBeluister nu de eerste podcastaflevering ‘Oriëntatie’ van Niet over één nacht ijs

Beluister nu de eerste podcastaflevering 'Oriëntatie' van Niet over één nacht ijs 

Van Oers Corporate Finance podcast

Het verkopen van een bedrijf is voor elke ondernemer een grote beslissing. Afscheid nemen van wat u in jaren heeft opgebouwd doet u niet zomaar.  Vóórdat het tot verkoop komt, moeten er heel wat stappen worden gezet. Al met al is dit een lang en intensief traject. In aflevering 1 van de podcastserie Niet over één nacht ijs, bespreken directeuren Alexander den Boer en Joost Akkermans de stappen die nodig zijn om te komen tot de deal die u verdient.

Een financiële klapper maken of uw bedrijf naar een hoger niveau tillen. Overweegt u om uw bedrijf te verkopen? Dan kunnen daar tal van redenen aan ten grondslag liggen. Het is belangrijk om goed te bedenken waarom u uw bedrijf eigenlijk wilt verkopen. De juiste motivatie helpt u om het traject van bedrijfsverkoop succesvol te doorlopen, zo stellen Alexander en Joost. Aan tafel bij host Robbert-Jan bespreken zij verschillende motieven om een verkooptraject te starten.

De juiste stappen

Op het moment dat u voor uzelf duidelijk heeft waarom u uw bedrijf wilt verkopen, is het tijd om het daadwerkelijk te doen. U start een traject dat zomaar een jaar kan duren. Daarom is het fijn om vooraf te weten welke stappen u kunt verwachten. Alexander en Joost delen enkele adviezen die ze ondernemers regelmatig geven.

Podcastopname aflevering 1 Corporate Finance

 

Even uitchecken

Ook bijtanken is tijdens een proces van bedrijfsverkoop belangrijk. Als ondernemer heeft u een druk bestaan. Juist de momenten om bij te tanken kunnen belangrijke momenten zijn waarop u interessante inzichten opdoet. In de rubriek Uitchecken vertellen Joost en Alexander hoe zij dit doen.

Meer weten?

Denkt u als ondernemer weleens na over bedrijfsverkoop? Of het voor u het juiste moment is? Of welke stappen u kunt zetten om een verkoop op gang te krijgen? Beluister hier de eerste aflevering van de podcastserie Niet over één nacht ijs en kom meer te weten over de eerste stappen richting de deal die u verdient

Luister aflevering twee ‘Overname’ van de podcastserie Niet over één nacht ijs

Luister aflevering drie ‘Aankoopbegeleiding’ van de podcastserie  Niet over één nacht ijs

Van Oers Corporate Finance
Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Alexander den Boer
Alexander den Boer | Directeur
Wilt u meer informatie over dit onderwerp?
Onze specialist gaat graag een vrijblijvend gesprek met u aan. Neem direct contact op met onze specialisten.