Arbeidsverhoudingen

Stempel zetten
arbeidsverhouding  door van oers loonadvies

Arbeidsverhoudingen: leg afspraken vast in een arbeidsovereenkomst

De basis van de arbeidsverhouding met personeel is vaak een arbeidsovereenkomst, maar kan ook een freelance- of opdrachtovereenkomst zijn. Het arbeidsrecht gaat over de regels die gelden als er sprake is van een arbeidsovereenkomst. Het is belangrijk om de rechten en plichten tussen u en uw werknemers goed vast te leggen. Hierin bent u niet geheel vrij. Het arbeidsrecht kent veel regels die betrekking hebben op het aangaan van een arbeidsovereenkomst tot en met de beëindigen daarvan. Van deze regels mag vaak niet of nauwelijks worden afgeweken. Het probleem is dat veel werkgevers deze regels niet kunnen overzien. Gedurende de arbeidsovereenkomst komt u als werkgever voor verschillende vragen te staan. Wij voorzien u van gepast juridisch advies.

Voorkom een verstoorde arbeidsverhouding

Voorkomen is beter dan genezen. Ongeacht de aard van de arbeidsverhouding is het belangrijk alle rechten en plichten van uw personeel goed vast te leggen. Hierdoor voorkomt u (bewijs)problemen.

arbeidsverhouding  door van oers loonadvies

Arbeidsovereenkomst

Bent u op zoek naar een arbeidsovereenkomst, een freelance-overeenkomst, een managementovereenkomst of een opdrachtovereenkomst? Wij kunnen deze overeenkomsten voor u opstellen of beoordelen. In het geval van een arbeidsovereenkomst,  gaat het hierbij om alle vormen van arbeidsovereenkomsten, zoals oproep-, nuluren-, min-max- en uitzendovereenkomsten. Alle bepalingen in onze overeenkomsten zijn afgestemd op de meest recente regel- en wetgeving, rechtspraak en eventueel toepasselijke cao.

arbeidsverhouding  door van oers loonadvies

Alles weten over het arbeidsverhoudingen en arbeidscontracten?

Neem contact met ons op. Onze arbeidsrechtjuristen staan klaar om u alles te vertellen over arbeidsverhoudingen en arbeidscontracten.

Meer weten?

Neem direct contact met ons op

Klanten die u voor zijn gegaan

Samenwerking met Van Oers Loonadvies

Foto Suzy Buijzen
Suzy Buijzen | Senior jurist
Benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen op het gebied van arbeidsverhoudingen en arbeidscontracten?
Vul het contactformulier in of laat een terugbelverzoek achter. Het kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend en kosteloos.
Neem contact op phone Terugbelverzoek