Van plan om buitenlands personeel aan te nemen?

HRM
advies over buitenlands personeel aannemen

Ondersteuning bij het aannemen van buitenlands personeel

Van Oers helpt bedrijven en werknemers met vraagstukken omtrent arbeid in Nederland.

Buitenlandse werknemers: grote verschillen

Als mensen in een ander land gaan werken, al dan niet via detachering, komen eerst de vragen over de verschuldigde belastingen en premies. Daarnaast zijn er nog tal van aspecten die makkelijk over het hoofd gezien worden, zoals ziektekosten, arbeidsvoorwaarden en (administratieve) verplichtingen. We helpen u graag om het overzicht te behouden. Zo kunt u (achteraf) problemen voorkomen en soms gunstige regelingen benutten.

advies over buitenlands personeel aannemen

Regelingen voor buitenlandse werknemers

De Nederlandse overheid heeft regelingen in het leven geroepen voor werknemers uit het buitenland. Zo kan bijvoorbeeld met de 30%-regeling een deel van het loon onbelast worden uitbetaald als vergoeding voor de extra kosten in verband met het werken in het buitenland. Ontstaat een zogenoemde salary split dan zal de belasting van het arbeidsinkomen over meerdere landen verdeeld worden. Het netto inkomen kan daardoor flink omhoog gaan. Als u samenwerkt met Van Oers, helpen we u om alle mogelijkheden te benutten.

Snel antwoord op uw vragen over buitenlands personeel in Nederland

Heeft u vragen? Neem contact met ons op. We vertellen u graag alles over het aannemen van buitenlands personeel in Nederland of het detacheren van werknemers naar Nederland.

edgar van hassel
Edgar van Hassel | Manager fiscaal
Benieuwd hoe we uw bedrijf verder helpen met het aannemen en detacheren van buitenlands personeel?
Vul het contactformulier in of laat een terugbelverzoek achter. Het kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend en kosteloos.
Neem contact op phone Terugbelverzoek