Heeft u vragen over werken in Nederland?

Op de fiets naar het werk
werken in nederland met van oers

Werken in Nederland

De arbeidsmobiliteit groeit gestaag. Tegelijk blijven de verschillen tussen landen groot – ook binnen de EU. Van Oers International helpt en begeleidt de in het buitenland woonachtige werknemers die in Nederland werken.

Advies voor werknemers die willen werken in Nederland

Denkt u erover om een baan in Nederland aan te nemen? Of heeft u dat reeds gedaan? De procedures en regels verschillen vaak wezenlijk van wat u in uw woonland gewend bent. Graag leggen we u uit wat uw rechten en plichten zijn als buitenlands belastingplichtige, hoe het zit met ziektekosten en wat u moet regelen voor uw pensioen – om enkele voorbeelden te noemen. Wij helpen u om alle administratieve procedures goed door te lopen, zodat u met alle vertrouwen aan uw baan in Nederland kunt beginnen. Het is immers van groot belang dat alle aspecten rondom het dienstverband vanaf de eerste dag goed geregeld zijn. De specialisten van Van Oers International geven u die zekerheid.

werken in nederland met van oers

Regelingen voor buitenlandse werknemers in Nederland

De Nederlandse overheid heeft regelingen in het leven geroepen voor werknemers uit het buitenland die komen werken in Nederland. Zo kan bijvoorbeeld met de 30%-regeling een deel van het loon onbelast worden uitbetaald als vergoeding voor de extra kosten in verband met het werken in het buitenland. Ontstaat een zogenoemde salary split dan zal de belasting van het arbeidsinkomen over meerdere landen verdeeld worden. Het netto inkomen kan daardoor flink omhoog gaan.

stefan lucas
Stefan Lucas | Belastingadviseur
Meer weten over werken in Nederland?
Vul het contactformulier in of laat een terugbelverzoek achter. Het kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend en kosteloos.
Neem contact op phone Terugbelverzoek