expat regeling met van oers international

Fiscale regelingen voor expats

Veel landen kennen bijzondere fiscale regelingen voor personen die al dan niet tijdelijk komen wonen en of werken in hun land. Dergelijke regelingen komen er vaak op neer dat een bepaalde periode bepaalde onkosten onbelast kunnen worden vergoed. Of men kan op een andere wijze een korting op de verschuldigde belasting krijgen.

expat regeling met van oers international

Expat regeling in Nederland

Nederland kent in de loonbelasting voor expats uit het buitenland een specifieke regeling, de 30%-regeling. Onder de 30%-regeling mag een werkgever zonder nader bewijs, maximaal 30% van het loon inclusief de vergoeding, of 30/70 van het loon exclusief de vergoeding, uitbetalen als onbelaste vergoeding. De 30%-regeling geldt onder voorwaarden ook voor naar het naar buitenland uitgezonden werknemers.

expat regeling met van oers international

Expat regeling in overige landen

Ook in andere landen bestaan speciale regelingen en of bijzondere regimes. Van belang is dat u zich op voorhand goed informeert over de mogelijkheden en de voorwaarden. Meent u dat u (uw medewerker) mogelijk in aanmerking komt voor een regeling, neem dan vrijblijvend contact met ons op. We vertellen u graag alles over expat regelingen.

Christiaan Cornet
Christiaan Cornet | Directeur fiscaal
Meer weten over expat regelingen?
Vul het contactformulier in of laat een terugbelverzoek achter. Het kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend en kosteloos.
Neem contact op phone Terugbelverzoek