Van plan om naar België te (r)emigreren?

bollen van belgie
emigreren naar België

Naar België emigreren

Wie zich in het België wil vestigen, heeft ook wat betreft papierwerk en formaliteiten een weg af te leggen. Tijdens deze reis kunt u vertrouwen op de specialisten van Van Oers.

Ondersteuning bij verhuizen naar België

Emigratie is een keuze voor de lange termijn: u bent van plan om zich voor langere tijd in België te vestigen. Bij deze ingrijpende stap is het de uitdaging om alles direct kloppend én gunstig vast te leggen – want achteraf dingen wijzigen is per definitie lastiger en duurder, soms zelfs onmogelijk. Als specialisten kunnen we u uitstekend helpen om het overzicht te behouden, risico’s te vermijden en kansen te benutten. Zo begint uw leven in uw nieuwe thuisland direct goed.

emigreren naar België

Enkele aandachtspunten wanneer u naar België verhuist

  • Krijgt u te maken met een conserverende aanslag?
  • Wat is de invloed op uw sociale zekerheidspositie?
  • Komt u voor bijzondere fiscale regelingen in aanmerking?
  • Welke verzekeringen zegt u op en welke laat u lopen?

In samenwerking met lokale adviseurs

Als specialisten staan wij jaarlijks tientallen klanten bij om hun leven in België voort te zetten. Dat doen we in samenwerking met collega’s ter plaatse, mensen die de wet- en regelgeving kennen en weten hoe de bureaucratie werkt.

emigreren naar België

Vragen over emigreren naar België?

Overweegt u te emigreren naar België? U bent van harte welkom voor een kennismakingsgesprek. Met alle plezier lopen we uw plannen door en beantwoorden we uw eerste vragen.

kurt van heerewaarden
Kurt van Heerewaarden | Manager fiscaal
Benieuwd hoe we u kunnen helpen bij uw emigratie naar België?
Vul het contactformulier in of laat een terugbelverzoek achter. Het kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend en kosteloos.
Neem contact op phone Terugbelverzoek