Vanoers.nlDienstenCorporate FinanceWaardebepalingWat doet een Register Valuator?

Waardebepaling door een Register Valuator

CF Nick Isabelle en Teun

Meer info - Corporate finance

Van Oers Corporate Finance
Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

waardebepaling door van oers corporate finance

Waardebepaling door een Register Valuator

Een Register Valuator treedt op als onpartijdige adviseur voor meerdere partijen of als arbiter. Bij onenigheid over de waarde van aandelen biedt een advies van een Register Valuator uitkomst.

Waarom kiest u voor een Register Valuator?

Om te voorkomen dat partijen zich achteraf benadeeld voelen, biedt een onafhankelijke waardebepaling uitkomst. Onze Register Valuators voeren deze waardebepaling uit. Mocht u er met de andere partij niet uitkomen en komt het geschil voor de rechter? Dan biedt een waarderingsrapport van een Register Valuator, met een gedegen onderbouwing van de waardebepaling, uitkomst. Dit vergroot uw kansen op een positieve uitspraak van de behandelend rechter. Uiteraard kunnen wij ook als partijadviseur voor u optreden, mocht het toch tot een geschil of gerechtelijke procedure komen.

Wat mag u van onze Register Valuators verwachten?

Onze Register Valuators hebben de tweejarige, postdoctorale opleiding Business Valuation afgerond om op te treden als uw vertegenwoordiger, als onpartijdige adviseur voor meerdere partijen of als arbiter. Dat maakt ons ook een Preferred supplier bij banken en Private Equity (PE). Wij weten dat we door het opstellen en aanleveren van een volwaardige business case – volledig ondersteund met gevoeligheids-, haalbaarheids- en (bancaire) ratio-analyses – de deal van uw leven maken.

waardebepaling door van oers corporate finance

Wanneer schakelt u een Register Valuator in?

De Register Valuator wordt door ondernemers of DGA’s ingeschakeld, maar ook door advocaten en notarissen. Dit gebeurt als er sprake is van:

  • Zakelijke geschillen
  • Echtscheiding
  • Faillissement

Wat doet een Register Valuator nog meer?

Naast dat de hulp van onze specialisten bij ‘conflicten’ worden ingezet, is het tevens verstandig om een onafhankelijke waardering uit te laten voeren door een Register Valuator wanneer u de volgende stappen overweegt:

 

Alexander den Boer
Alexander den Boer | Directeur Corporate Finance
Uw Register Valuator voor onafhankelijke waardebepalingen
Voor een onafhankelijke en degelijk onderbouwde waardebepaling door een Register Valuator neemt u contact op met Van Oers Corporate Finance.