Met het Coronadossier houden wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Vanoers.nlDienstenCorporate financeWaardebepalingWat doet een Register Valuator?

Waardebepaling door een Register Valuator

Sparringpartner

Meer info - Corporate finance

Van Oers Corporate Finance
Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

waardebepaling door van oers corporate finance

Waardebepaling door een Register Valuator

Een Register Valuator treedt op als uw vertegenwoordiger, als onpartijdige adviseur voor meerdere partijen of als arbiter. Bij onenigheid over de waarde van aandelen biedt een  advies van een Register Valuator uitkomst.

Waarom kiest u voor een Register Valuator?

Om te voorkomen dat partijen zich achteraf benadeeld voelen, biedt een onafhankelijke waardebepaling uitkomst. Onze Register Valuators voeren deze waardebepaling uit. Mocht u er met de andere partij niet uitkomen en komt het geschil voor de rechter? Dan heeft u een waarderingsrapport van een Register Valuator, met een gedegen onderbouwing van de waardebepaling. Dit vergroot uw kansen op een positieve uitspraak van de behandelend rechter. Uiteraard kunnen wij ook als partijadviseur voor u optreden, mocht het toch tot een geschil of gerechtelijke procedure komen.

Wat mag u van onze Register Valuators verwachten?

Onze Register Valuators hebben een intensieve, tweejarige, postdoctorale opleiding gevolgd waarna zij zijn opgenomen in het register van het NIRV. Wat zij voor u kunnen betekenen? Zij zijn financieel deskundige met als specialisatie waardebepaling van onderneming, ofwel business Valuation.

waardebepaling door van oers corporate finance

Wanneer schakelt u een Register Valuator in?

De Register Valuator wordt door ondernemers of DGA’s ingeschakeld, maar ook door advocaten en notarissen. Dit gebeurt als er sprake is van:

  • Zakelijke geschillen
  • Echtscheiding
  • Faillissement

Wat doet een Register Valuator nog meer?

Naast dat de hulp van onze specialisten bij ‘conflicten’ worden ingezet, is het tevens verstandig om een onafhankelijke waardering uit te laten voeren door een Register Valuator wanneer u de volgende stappen overweegt:

 

Meer weten?

Onze adviseurs helpen u graag verder

Jerry van Leent
Jerry van Leent | Manager
Uw Register Valuator voor onafhankelijke waardebepalingen
Voor een onafhankelijke en degelijk onderbouwde waardebepaling door een Register Valuator neemt u contact op met Van Oers Corporate Finance.