Met het Coronadossier houden wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Fiscaal advies

Elkaar de handschudden
1 van 6
Auto zakelijk of privé aanschaffen
Bij aanschaf van een nieuwe auto rijst de vraag: privé of zakelijk? Beide opties hebben voor- en nadelen. Het is verstandig deze goed in beeld te hebben.
Beleggen in of buiten de bv
U wilt een deel van uw opgebouwd vermogen beleggen. Dat kan zowel binnen uw bv als daarbuiten. Wat fiscaal het gunstigst is, hangt af van diverse aspecten.
Financiering eigen woning
Beschikt uw bv over overtollige liquide middelen? Wellicht is het voor u aantrekkelijk om hiermee de aankoop of verbouwing van uw eigen woning te financieren.
Financiële planning
Een financiële planning geeft inzicht in uw toekomstige financiële positie van u en uw partner. Zorg dat u niet voor verrassingen komt te staan.
Fiscaal optimaal salaris
Als ondernemer haalt u uw salaris uit uw bedrijf. Door een slimme opbouw hiervan verlicht u de fiscale lasten. Wat zijn de mogelijkheden en de spelregels?
Optimale juridische bedrijfsstructuur
Hoe ziet de onderneming er nu uit en waar wilt u de komende jaren naartoe? Deze vragen bepalen de optimale juridische bedrijfsstructuur van uw bedrijf.
fiscaal advies door Van Oers Belastingadvies

Fiscaal advies voor ondernemers

Als ondernemer wordt u regelmatig geconfronteerd met een verscheidenheid aan fiscale vraagstukken en keuzemogelijkheden, bijvoorbeeld:

Vanzelfsprekend wilt u de meest optimale antwoorden vinden om de meest verstandige keuzes te maken.

fiscaal advies door Van Oers Belastingadvies

Fiscaal advies op basis van wensen en mogelijkheden

U heeft meerdere mogelijkheden om uw fiscale vraagstukken op te lossen. Welke mogelijkheden passen bij u? Met uw wensen en doelen als uitgangspunt gaan de specialisten van Van Oers Belastingadvies op zoek naar de beste oplossingen. U kunt op ons vertrouwen voor compleet onafhankelijk advies.

fiscaal advies door Van Oers Belastingadvies

Fiscale vraagstukken voor ondernemers

Bepaalde onderwerpen spelen voor vrijwel elke ondernemer. U kunt denken aan:

Van Oers Belastingadvies

Kiest u voor Van Oers Belastingadvies, dan werkt u samen met een vaste belastingadviseur. Uw contactpersoon wordt gesteund door een hecht team van collega’s, waarvan een ieder zich richt op een bepaald specialisme. Van Oers Belastingadvies maakt deel uit van Van Oers, met meer dan 300 medewerkers. We kunnen hierdoor snel een gedegen antwoord geven op vrijwel al uw financiële en fiscale vragen.

MEER WETEN?

Neem direct contact met ons op

Klanten die u voor zijn gegaan

Samenwerking met Van Oers Belastingadvies

sandra van es
Sandra van Es | Directielid fiscaal
Kennismaken met Van Oers Belastingadvies
Heeft u vragen over wat Van Oers Belastingadvies voor u kan betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact op. Met alle plezier helpen we u vooruit met al uw fiscale vraagstukken!
Neem contact op phone Terugbelverzoek