Financiële planning

Financiele planning
Financiële planning door de belastingadviseurs van Van Oers

Financiële planning: we ondersteunen u graag

Iedereen komt ooit in de OASE terecht. Niet iedereen ervaart alle facetten, maar iedereen krijgt met één of meerdere aspecten van Overlijden, Arbeidsongeschiktheid, Stoppen met werken en/of Echtscheiding te maken. Stuk voor stuk veranderingen met over het algemeen grote invloed op het dagelijks leven. Emotioneel, maar ook financieel gezien.

Financiële planning door de belastingadviseurs van van Oers

Financieel plan maken

Veel mensen denken te weten wat de gevolgen voor hen zijn als dergelijke veranderingen hun pad kruisen. U zou echter niet de eerste zijn bij wie de verwachtingen afwijken van de realiteit. Met een financiële planning krijgt u inzicht in uw toekomstige financiële positie. Alleen dan weet u hoe u er financieel voor staat en voorkomt u financiële verrassingen.

Financieel plan: wat als…?

Een financiële planning geeft inzicht in uw toekomstige inkomens- en vermogenspositie. Het vertrekpunt is de huidige situatie. Van hieruit rekenen we in overleg met u een aantal scenario’s uit. U wilt bijvoorbeeld weten of u eerder kunt stoppen met werken. U wilt weten of u vermogen aan uw kinderen kunt schenken maar daarna wel op gelijke voet kunt blijven leven. U wilt inzicht in de financiële positie van u of uw echtgeno(o)t(e) indien een van u beiden onverwacht komt te overlijden. Deze scenario’s worden in een live-sessie met u uitgewerkt in ons “Strategisch Inkomens- en Vermogensplan”. Met dit plan, dat periodiek wordt aangepast aan de actuele situatie, bent u voorbereid op uw toekomstige financiële positie.

Financiële planning door de bleastingadviserus van Van Oers

Vermogensstructurering en -begeleiding

Ook voor de structurering van uw vermogen bent u bij Van Oers aan het juiste adres. Samen met u beoordelen wij of u uw beleggingen het beste in privé dan wel in een rechtspersoon kunt structureren. Wij hebben daarbij een brede visie die verder gaat dan alleen de fiscaliteit. Zo is een belangrijk onderdeel uw privacy. Wij hebben diverse maatwerkoplossingen, die we graag met u bespreken.

Voor de goede orde: voor de concrete invulling van uw beleggingsportefeuille heeft u een vermogensbeheerder nodig. Wij kunnen u wel begeleiden bij het vinden van een vermogensbeheerder die bij u past.

MEER WETEN?

Neem direct contact met ons op

cindy luijpen
Cindy Luijpen | Senior adviseur aangiftepraktijk
Wilt u een optimale financiële planning?
Wij brengen uw inkomens- en vermogenspositie in kaart waardoor u kunt zien hoe het er financieel voor u in de toekomst uitziet. Vul het contactformulier in of laat een terugbelverzoek achter.
Neem contact op phone Terugbelverzoek