Met het Coronadossier houden wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Oudedagsvoorziening

Man met pensioen pc
Banksparen
Banksparen is sparen voor een vooraf vastgesteld doel, zoals uw oudedag. Het bedrag kan alleen worden gebruikt voor uitkeringen ten behoeve van uw oudedag.
Extern verzekeren
Een pensioenverzekering biedt zekerheid. Als u met pensioen gaat, ontvangt u gegarandeerd een bepaalde uitkering. Daartegenover staan ook kosten.
Lijfrentes
Lijfrente is een individuele regeling die u als privépersoon afsluit voor uw oudedagsvoorziening. Deze spaarpot komt vrij op de pensioengerechtigde leeftijd.
Oudedagsvoorziening door Van Oers Belastingadvies

Oudedagsvoorziening: de mogelijkheden

Natuurlijk wilt u een goede oudedagsvoorziening. Onze pensioenadviseurs helpen u om de beste kansen te benutten en een goede oudedagsvoorziening te organiseren. Voor uw werknemers en voor uzelf.

Uw oudedagsvoorziening organiseren

Als eigenaar van uw bedrijf bent u zelf verantwoordelijk voor uw oudedagsvoorziening. Om uw doel te bereiken kunt u verschillende koersen uitstippelen. U kunt een zekere koers varen, zodat u precies weet waar u straks aan toe bent. Of u kunt risico nemen, zodat u wellicht meer bereikt met hetzelfde geld. Over de verschillende mogelijkheden leest u op de vervolgpagina’s meer:

MEER WETEN?

Neem direct contact met ons op

Klanten die u voor zijn gegaan

Samenwerking met Van Oers Belastingadvies

kees bullens
Kees Bullens | Belastingadviseur
Benieuwd hoe u uw oudedagsvoorziening zo goed mogelijk regelt?
Onze adviseurs staan voor u klaar. Vul het contactformulier in of laat een terugbelverzoek achter.
Neem contact op phone Terugbelverzoek