Oudedagsvoorziening

Man met pensioen pc
1 van 4
Banksparen
Banksparen is sparen voor een vooraf vastgesteld doel, zoals uw oudedag. Het bedrag kan alleen worden gebruikt voor uitkeringen ten behoeve van uw oudedag.
Collectief pensioen
Bij meer dan vijf werknemers wordt het interessant om een collectief pensioen aan te bieden. Dit zorgt voor duidelijkheid en vereenvoudigt de bedrijfsvoering.
Extern verzekeren
Een pensioenverzekering biedt zekerheid. Als u met pensioen gaat, ontvangt u gegarandeerd een bepaalde uitkering. Daartegenover staan ook kosten.
Lijfrentes
Lijfrente is een individuele regeling die u als privépersoon afsluit voor uw oudedagsvoorziening. Deze spaarpot komt vrij op de pensioengerechtigde leeftijd.
Oudedagsvoorziening door Van Oers Belastingadvies

Oudedagsvoorziening: de mogelijkheden

Natuurlijk wilt u een goede oudedagsvoorziening. Onze pensioenadviseurs helpen u om de beste kansen te benutten en een goede oudedagsvoorziening te organiseren. Voor uw werknemers en voor uzelf.

Collectief pensioen  voor werknemers

Als u werknemers in dienst heeft dan wilt u wellicht ook wat voor hun oudedag regelen. Dat kan met individuele aanbiedingen of met een collectieve pensioenregeling.

 Uw pensioen als ondernemer

Het plannen van uw oudedagsvoorziening begint met het bepalen van uw doel, het baken waarop u de koers kunt afstemmen. Wilt u straks uw inkomen behouden? Wilt u juist meer inkomen, omdat u meer tijd zult hebben om het te besteden? Of neemt u met minder genoegen, zodat u nu meer inkomen heeft?

Oudedagsvoorziening door Van Oers Belastingadvies

Uw oudedagsvoorziening organiseren

Als eigenaar van uw bedrijf bent u zelf verantwoordelijk voor uw oudedagsvoorziening. Om uw doel te bereiken kunt u verschillende koersen uitstippelen. U kunt een zekere koers varen, zodat u precies weet waar u straks aan toe bent. Of u kunt risico nemen, zodat u wellicht meer bereikt met hetzelfde geld. Over de verschillende mogelijkheden leest u op de vervolgpagina’s meer:

Oudedagsvoorziening door Van Oers Belastingadvies

Laat u adviseren door een pensioenadviseur

Wat heeft u voor ogen en hoe kunnen we dat zo gunstig mogelijk regelen? Onze pensioenspecialist loopt een aantal stappen met u door:

 • Inventarisatie: Wat heeft u al geregeld voor uw oudedagsvoorziening?
 • Doel bepalen: Wat wilt u uiteindelijk als inkomen na uw pensionering?
 • Analyse: Waar komt u nu op uit? Moeten we een gat overbruggen? Wat is er mogelijk met uw inkomen?
 • Plan maken: Wat gaan we doen om zo gunstig mogelijk bij uw doel te komen?
  MEER WETEN?

  Neem direct contact met ons op

  Klanten die u voor zijn gegaan

  Samenwerking met Van Oers Belastingadvies

  kees bullens
  Kees Bullens | Belastingadviseur
  Benieuwd hoe u uw oudedagsvoorziening zo goed mogelijk regelt?
  Onze adviseurs staan voor u klaar. Vul het contactformulier in of laat een terugbelverzoek achter.
  Neem contact op phone Terugbelverzoek