Vanoers.nlDienstenAuditOverige dienstverlening

Overige dienstverlening

Grafieken op ipad
De dienstverlening van Van Oers Audit

Aanverwante diensten

Onze ervaring met audits komt van pas bij alle werkzaamheden waarbij financiële gegevens en processen tegen het licht gehouden moeten worden. Daarom verlenen we, naast het uitvoeren van wettelijke controles en vrijwillige controles, ook regelmatig aanverwante diensten met betrekking tot financiële verslaglegging, subsidiecontrole, pre-audit services, interim-detachering en bedrijfsanalyse- en advies.

Financiële verslaggeving: opstellen jaarrekeningen

Ons team helpt u graag bij het opstellen van de jaarrekening. Op deze wijze hoeft u zich niet meer te bekommeren of de jaarrekening aan de verslaggevingsvereisten voldoet. In Nederland worden voornamelijk de grondslagen uit BW2 en de Richtlijnen voor de Jaarverslaggeving gevolgd. Onze specialisten hebben echter ook ruimschoots ervaring met internationale richtlijnen zoals IFRS.

De dienstverlening van Van Oers Audit

Subsidiecontrole: controleren van subsidieaanvragen

In Nederland is een grote diversiteit van subsidieverstrekkers aanwezig. Om voor een subsidie in aanmerking te komen, moet de subsidieaanvraag veelal voorzien zijn van een verklaring van een accountant. Van Oers Audit toetst subsidieaanvragen aan de normen en ondersteunt u waar mogelijk bij het voldoen aan de subsidieverplichtingen.

 

De dienstverlening van Van Oers

Pre-audit services: de complete voorbereiding van audits

In het geval uw moederconcern of buitenlandse investeerders een controleverklaring van de groepsaccountant vereisen, maar u graag zaken doet met Van Oers, kunt u een beroep doen op onze pre-audit services. Hiermee heeft u alle administratieve, accountancy, fiscale en juridische ondersteuning onder één dak, waarbij een persoonlijke aanpak geldt. Wij onderhouden contact met de groepsaccountant om de controle zo efficiënt en effectief mogelijk te laten verlopen.

Interim-detachering: een specialist bij u op locatie

Onze medewerkers hebben ervaring met veel verschillende processen, ondernemingen en administraties. Zij zijn hierdoor breed inzetbaar en kunnen uw onderneming onder andere ondersteuning bieden bij de implementatie van software en processen. Ook voor detachering van managementfuncties bent u bij ons aan het juiste adres.

Bedrijfsanalyse- en advies: een frisse kijk op uw processen

Samen met u brengen wij de processen in beeld en beoordelen deze met een kritische blik. Vanuit een risicogerichte aanpak adviseren wij u over mogelijke verbeteringen met betrekking tot het beheersingssysteem.

wouter kruisifikx
Wouter Kruisifikx | Directielid audit
Hoe kunnen wij u helpen?
Leg uw vraag aan ons voor en we kijken graag hoe we u kunnen helpen. Neem contact op met een van onze contactpersonen of vul het formulier in voor meer informatie.
Neem contact op phone Terugbelverzoek