Automotive audit

corporate finance automotive
Automotive Van Oers Audit

Over de sector Automotive

Onder de Automotive sector vallen ondernemingen die motorvoertuigen ontwikkelen, produceren, inkopen en verkopen. De economische crisis heeft diepe sporen achtergelaten en tot consolidatie in de sector geleid. Nieuwe ontwikkelingen op het gebied van elektrisch rijden, sharing en (private) leasing leiden tot verschuivingen. Hierdoor veranderen ook de risico’s waar deze ondernemingen mee te maken hebben. Van Oers Audit denkt graag met u mee over de ideale beheersing van deze nieuwe risico’s.

Automotive Van Oers Audit

Automotive: een complexe sector

Als ondernemer in de automotive kunt u te maken krijgen met complexe vraagstukken over uw jaarrekening. De showroom, verhuurvoorraad en verkoopvoorraad – zowel nieuw als occasions – worden bijvoorbeeld verschillend gewaardeerd. Ook de juiste verwerking van btw kan een lastig proces zijn. Van Oers Audit ondersteunt u graag bij deze en andere vraagstukken.

Automotive Van Oers Audit

Onze branche-ervaren accountants hebben specifieke kennis over wet- en regelgeving in de automotive. U kunt vertrouwen op onze expertise rondom het controleren van uw jaarrekening, maar ook andere aanverwante diensten zoals subsidiecontrole en financiële verslaglegging.

Antoon Hoeven
Antoon Hoeven | Directielid audit
Maak kennis met Van Oers Audit
Praat u graag met een accountant die op de hoogte is van de ontwikkelingen in uw branche? Onze specialist vertelt u meer over de jaarrekeningcontrole en overige diensten met aandacht voor de specifieke kenmerken van uw werkgebied. Neem contact op.
Neem contact op phone Terugbelverzoek