Retail audit

Modellen in etalage
Retail met Van Oers Audit

Over de sector retail

De Retail sector heeft te lijden gehad onder de economische crisis. Consumentenbestedingen zijn weer hersteld, maar verschuivingen van fysieke winkels naar online hebben het retaillandschap sterk veranderd. Grote buitenlandse online partijen zullen deze druk verder verhogen. Succesvolle retailers onderscheiden zich door te innoveren, zowel op het gebied van technologische ontwikkelingen als klantbeleving.

Retail met Van Oers Audit

Jaarrekeningen en risicobeheersing in de retail

Aandachtspunten voor de jaarrekening zijn met name de waardering van de voorraden inclusief de voorziening voor incourantheid, margeanalyses, filiaalvergelijkingen en de goederenbeweging. Naast de jaarrekeningcontrole ondersteunen wij u graag bij andere diensten, zoals bijvoorbeeld het geven van advies op het gebied van risicobeheersing. Hoe zorgt u voor een optimale afstemming tussen de processen? Hoe bewaakt u een ideale voorraadpositie? Hoe kunt u functies en competenties het beste inrichten? Dit zijn slechts een paar voorbeelden van de vraagstukken waar een retailonderneming mee te maken kan krijgen.

Antoon Hoeven
Antoon Hoeven | Directielid audit
Maak kennis met Van Oers Audit
Heeft u behoefte aan een sparringpartner met ruime ervaring in uw branche? Onze specialist vertelt u graag meer over de mogelijkheden voor de retail. Neem contact op.
Neem contact op phone Terugbelverzoek