Met het Coronadossier houden wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Sectoren

Haven containers
1 van 6
Transport en logistiek
De internationale wereld van de transportsector kenmerkt zich door een veelheid aan wet- en regelgeving. Voldoen aan alle (inter)nationale eisen is tijdrovend en ingewikkeld. Wij adviseren u.
Automotive
De showroom en occasion voorraad worden verschillend gewaardeerd. Ook de juiste verwerking van btw kan een lastig proces zijn.
Bouw en vastgoed
Vraagstukken op het gebied van externe verslaggeving en accountantscontrole richten zich vaak op de waardering van onderhanden projecten en onroerend goed. Onze adviseurs helpen u.
Internationaal
Wij stellen de audit-instructies op, zodat de controle van uw buitenlandse dochterondernemingen met de juiste visie en diepgang wordt ingestoken.
Retail
In de retail zijn voornamelijk de waardering van de voorraden, voorziening voor incourantheid, marge analyses, filiaal vergelijkingen en goederenbeweging van belang.
Overig
Van Oers Audit is actief in vele sectoren. De specifiek toegelichte sectoren zijn zeker niet uitputtend.
Sectoren Van Oers Audit

Onze accountants weten wat er in uw branche speelt

Het is makkelijker om te praten met iemand die uw dagelijkse praktijk begrijpt. In welke branche u ook actief bent, uw accountant van Van Oers Audit zal de tijd nemen om zich bekend te maken met uw onderneming.

antoon hoeven
Antoon Hoeven | Directielid audit
Hoe kunnen wij u helpen?
Leg uw vraag aan ons voor en we kijken graag hoe we u kunnen helpen. Neem contact op met een van onze contactpersonen of vul het formulier in voor meer informatie.
Neem contact op phone Terugbelverzoek