Lees hier alles over de ontwikkelingen rondom Prinsjesdag en het Belastingplan

Vanoers.nlDienstenAccountancyPre-audit services

Pre-audit services

Pre-audit services
Pre-audit services door van oers

Pre-audit services

Bent u verplicht om een jaarlijkse accountantscontrole te laten uitvoeren? Met onze pre-audit services kunt u dit efficiënter laten verlopen. Wij kunnen u helpen bij de voorbereidingen voordat de externe accountant gaat controleren. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan en bent u optimaal voorbereid. Van Oers ontzorgt u!

Pre-audit services door van oers

Waarom een pre-audit?

Heeft u ondersteuning nodig op het gebied van het opstellen van uw jaarrekening en/of dossier voorbereidingen voor uw controlerend accountant? Met onze pre-audit services ondersteunen wij u bij alle verplichtingen voor de jaarlijkse audit door uw externe accountant. Dit zorgt ervoor dat uw audit efficiënter verloopt en de jaarrekeningen voldoet aan de actuele wet- en regelgeving.

Voordelen pre-audit

Het doel van een pre-audit is om uw verplichte controle soepel te laten verlopen. U voorkomt hiermee meerwerk en het zorgt voor minder werkdruk bij uw medewerkers. Er zijn diverse redenen waarom u kunt kiezen voor een pre-audit:

  • U heeft niet de kennis of software om zelfstandig de (geconsolideerde) jaarrekening op te stellen en/of een publicatiestuk (digitaal) te deponeren.
  • U heeft onvoldoende tijd en capaciteit beschikbaar om de voorbereidingen te treffen om aan de verzoeken van de externe accountant te voldoen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij kunnen de aansturing, uitvoering en oplevering van een balansdossier voor aanvang van een balanscontrole voor onze rekening nemen. Denk hierbij aan:

  • Ondersteuning bieden bij het opstellen van de (geconsolideerde) jaarrekening en deponeringsstuk.
  • Overige activiteiten op het gebied van administratieve dienstverlening voor wat betreft alle voorbereidingen bij het opstellen en/of opleveren van een volledig balansdossier.

Hulp bij een pre-audit?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van een pre-audit? Neem dan contact op met onze specialisten. Zij ondersteunen u graag!

Roel Willemse
Roel Willemse | Directeur accountancy
Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?
Neem contact op met onze specialisten via onderstaand telefoonnummer of e-mailadres. Zij helpen u graag verder!