Vanoers.nlOrganisatieadviesVan Oers Accountancy & Advies begeleidt BINK Groep bij de overname van Kin Installatietechniek

Van Oers Accountancy & Advies begeleidt BINK Groep bij de overname van Kin Installatietechniek 

Overname

KIN Installatietechniek is vanaf 1 januari 2022 opgenomen in de BINK Groep. Met deze stap wordt het dienstenpakket voor gebouwgebonden installaties compleet. Met veel genoegen heeft Van Oers BINK onder andere mogen begeleiden op fiscaal gebied, gedurende de transactie bij de due diligence en tijdens het verkrijgen van de benodigde financiering voor deze transactie.

BINK Groep

BINK Groep, gevestigd in Sprundel, is onder leiding van Ralph Bink in zijn 40-jarig bestaan uitgegroeid tot een veelzijdige technisch dienstverlener. Het familiebedrijf heeft inmiddels drie gespecialiseerde merken onder één dak; BINK Elektro, BINK Beveiliging en BINK Solar.

KIN Installatietechniek

KIN Installatietechniek is al ruim 100 jaar een allround installateur. Onder leiding van algemeen directeur Cock Bouman en operationeel directeur Jan Allewijn is het bedrijf uitgegroeid tot een sterk en duurzaam installatiebedrijf met meer dan 65 vaste medewerkers.

Samenwerking

Na jaren van samenwerken in diverse mooie projecten is men steeds verder naar elkaar gegroeid. Nadat beide partijen, mede op initiatief van Van Oers Corporate Finance, met elkaar in contact zijn gebracht over een mogelijke samenwerking, is de bal gaan rollen.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Van Oers Organisatieadvies

Uw kritische, professionele en strategische adviseur op het gebied van bedrijfsadvies

Haal het beste uit uw onderneming. Wij geven deskundig advies bij het ontwikkelen en veranderen van uw onderneming. Zo weet u zeker dat u de juiste koers vaart.
Meer informatie
Het veiligstellen van uw pensioen door uw bedrijf te verkopen
Joost Akkermans
Joost Akkermans | Directeur
Wilt u meer informatie over dit onderwerp?
Neem contact op met onze specialisten via onderstaand telefoonnummer of e-mailadres. Zij helpen u graag verder!