Vanoers.nlCorporate FinanceVan Oers Corporate Finance blikt terug op 2019

Van Oers Corporate Finance blikt terug op 2019 

2019 blokken

Laten we beginnen met de beste wensen voor het nieuwe jaar! Dank voor de prettige samenwerking en alle prachtige momenten van het afgelopen jaar. We kijken terug op een ontzettend mooi 2019! Een jaar waarin we verschillende deals af hebben gerond, onze specialisten op verschillende locaties masterclasses hebben verzorgd, we ons team hebben uitgebreid, we mooie woorden hebben ontvangen van onze klanten en we vol trots de titel Overnameadviseur van het Jaar 2019 op onze naam mochten schrijven. We blikken graag met u terug op 2019, leest u mee?

Kennisdeling fusie- & overnamemarkt

In 2019 hebben onze adviseurs diverse masterclasses verzorgd. Zo deelden zij hun kennis over hun specialisme met zowel ondernemers, als met studenten van Avans Hogeschool en Tilburg University. Naast dat ons team deze lezingen verzorgde, trad Alexander den Boer naar voren vanuit de DCFA om tijdens het Brookz jaarcongres te spreken en nam Winand Leenaars de aanwezigen bij het Transportseminar mee in de ontwikkelingen binnen de transport- en logistieke branche. En niet te vergeten vonden er in 2019 ook twee edities van M&A in het Zuiden plaats bij Satelliet Meubelen en Swinkels Family Brewers, waar Van Oers Corporate Finance deel uitmaakt van de ‘founding group’. Een mooi initiatief waar we trots op zijn.

Daarnaast delen wij ook online regelmatig artikelen en nieuwsberichten waar wij u informeren over actuele onderwerpen en over onze diensten. Wist u dat wij in 2019 maar liefst 26 artikelen?

 

Trotse award winnaar

Een ander memorabel moment van het afgelopen jaar is dat Alexander den Boer is verkozen tot Overnameadviseur van het Jaar 2019. Hij heeft in het afgelopen jaar een vijftiental transacties begeleid en was onder andere betrokken bij de afgeronde overnames van Brandmasters, Platinum Belona, Elektravon Installatietechniek, Ravestein Rubberparts en Technics Trading & Calibration. Alexander sprak tijdens een interview met Consultancy.nl; “Ik heb dit natuurlijk mede te danken aan de inzet van mijn team. Zonder hen hadden wij in 2019 niet zoveel deals kunnen afronden en had ik deze titel nooit op mijn naam kunnen zetten. Dat vind ik misschien nog wel het mooiste aan het verhaal; we doen dit namelijk samen, als team.”

 

De verwachtingen voor 2020

Wat betreft de verwachtingen voor komend jaar is Alexander positief: “Ondanks de geopolitieke en economische onzekerheden zijn ondernemingen nog steeds op zoek om potentiële groeikansen te benutten of bedrijfstransformaties te realiseren. Fusies en overnames bieden een snelle manier om bepaalde groeibarrières te doorbreken en proactief op marktontwikkelingen in te spelen. Zeker in een economie met stagnerende groei biedt dit voor bedrijven mogelijkheden ten opzichte van organische groei.”

 

Het jaar 2019 van Van Oers Corporate Finance

Van Oers Corporate Finance blikt terug op 2019

Meer informatie?

Wilt u weten wat ons team voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Alexander den Boer
Alexander den Boer
Directeur Corporate Finance
Contact
  • icon

Van Oers Corporate Finance
Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Altijd up-to-date blijven met Van Oers

Schrijf u meteen in voor de Van Oers nieuwsbrief.
Schrijf u in
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Alexander den Boer
Alexander den Boer | Directeur Corporate Finance
Wilt u meer informatie over dit onderwerp?
Vul het contactformulier in of laat een terugbelverzoek achter.
Neem contact op phone Terugbelverzoek