Alexander den Boer
Directeur

Alexander den Boer

Dit is Alexander den Boer. Directeur Corporate Finance. Een positivist met een energielevel die reikt tot achter de horizon. Iemand die er alles aan zal doen om jouw project een kop en een staart te geven.
Alexander den boer AAN HET WOORD

Natuur

“Amsterdam geboren. Breukelen getogen. De liefde bracht mij naar Brabant en om eerlijk te zijn wil ik nooit meer weg. Al maak ik voor een ritje naar de Waddeneilanden graag een uitzondering. Ik sport graag. Het liefst in de natuur. En dan zo vroeg mogelijk. Al moet ik eerlijk bekennen dat ik wel in een fase van mijn leven zit waarin ik snap dat ik de Olympische Spelen niet meer ga halen.”

Vol overgave

“Als ik midden in de nacht wakker word omdat er ideeën door mijn hoofd schieten. Dan weet ik dat ik vol overgave in een project zit. Altijd net een stapje verder zijn. Of een stapje verder gaan. Knallen! En als de inkt dan droog is en ik heb een voldaan gevoel … Dan weet ik dat ik mezelf honderd procent heb gegeven.”

“Ik kruip in de huid van de ondernemer maar hou het jasje van de adviseur aan. Dat helpt bij het behartigen van de belangen van mijn klant.”

Gouden medaille

“Ik ben − onbescheiden − de prima combinatie tussen een vriendelijke en toegankelijk sparringpartner en harde zakelijke onderhandelaar. Ik behaal graag altijd de gouden medaille voor mijn klanten. Ik kruip in de huid van de ondernemer maar hou het jasje van de adviseur aan. Dat helpt bij het behartigen van de belangen van mijn klant. Het kost me absoluut geen moeite om daar een strakke rol in te nemen.”

Over Alexander den Boer

Recent afgeronde deals:

Alexander den Boer
Alexander den Boer | Directeur
Benieuwd wat Alexander voor u kan betekenen?
Benieuwd wat Alexander voor u kan betekenen? Onze Corporate Finance specialisten staan voor u klaar. Neem contact op via onderstaand e-mailadres of telefoonnummer. Zij helpen u graag verder!