Vanoers.nlAgroVan Oers Agro: nu ook in Roosendaal

Van Oers Agro: nu ook in Roosendaal 

Agro Roosendaal

Van Oers Agro, al ruim veertig jaar ondersteunen we onze agrarische klanten in Zundert met accountancy, fiscaal advies en bedrijfsadvies. Dat blijven we doen, maar vanaf nu kunt u ook terecht op onze nieuwe vestiging in Roosendaal. Beide vestigingen bedienen álle agrarische takken. Van Oers Agro in Roosendaal specialiseert zich in melkvee en akkerbouw, terwijl Van Oers Agro in Zundert zich voornamelijk richt op boomkwekerij en zachtfruit.

Inspelen op veranderingen in de agrarische sector

De wet- en regelgeving in de agrarische sector verandert constant. Als ondernemer is het lastig om op de hoogte te blijven van alle wijzigingen, hoewel ze soms ingrijpende gevolgen kunnen hebben voor uw onderneming. Denk hierbij aan agrarische subsidies, mestwetgeving, pachtovereenkomsten, ondersteuning bij de ruilverkaveling of de toepassing van actuele landbouwwetgeving. U zult hier tijdig op in moeten spelen, om uw bedrijf up-to-date te houden.

Met agrarisch advies voorkomt u verrassingen

In Roosendaal staat een team van agrarisch specialisten voor u klaar. Zij komen uit uw sector en weten daardoor precies wat er speelt. Elke dag ervaren we dat aan de keukentafel de belangrijkste beslissingen worden genomen. Wij komen dan ook graag bij u langs voor het bespreken van de jaarcijfers, fiscale adviezen of voor strategische beslissingen. We denken graag met u mee bij het uitvoeren van plannen, waarbij deskundig advies altijd op één staat. Zo kunt u zich weer focussen op het ondernemen.

Meer weten?

Neem contact op met één van onze Agro-specialisten via (0165) 58 26 00. Of kom langs op onze vestiging:

Van Oers Agro
Bovendonk 7
4707 ZH Roosendaal

Theunis Mulders
Theunis Mulders
Directeur
Contact
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Altijd up-to-date blijven met Van Oers

Schrijf u meteen in voor de Van Oers nieuwsbrief.
Schrijf u in
  • Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Theunis Mulders
Theunis Mulders | Directeur
Wilt u meer informatie over dit onderwerp?
Vul het contactformulier in of laat een terugbelverzoek achter.